Novosti


Novo lice kompanijskog web-a

  Kategorije: Obavijesti Projekti


Nakon gotovo desetljeća složenog rada na dva poslužitelja i s dvije različite platforme, internetske stranice Ericssona Nikole Tesle su, u novom dizajnu i uz korištenje novih alata, objedinjene na adresi www.ericsson.hr. Tijekom dosadašnjih 15 godina postojanja kompanijskog web-a, od prošlog stoljeća i vremena kada su naše stranice bile među prvima u hrvatskom javnom internetskom prostoru, sadržaj je nekoliko puta sveobuhvatno prilagođen suvremenim dizajnerskim i strukturalnim trendovima, o čemu jasno svjedoči i priložena ilustracija.

 

Stranice kojima ste pristupili su sadržajno, vizualno i svojom strukturom usklađene s redizajniranim korporacijskim stranicama u skladu sa svim pravilima Ericssonovog brenda. 

Sve internetske stranice Ericssona Nikole Tesle objavljene do početka travnja 2013. možete pronaći u arhivi, sa sadržajima koji su bili aktualni i relevantni u trenutku prelaska na novu platformu. Vjerujemo da ćete uživati u novim funkcionalnostima i “novom licu” internetskih stranica Ericssona Nikole Tesle te bez poteškoća pronaći željene informacije.

Kompanijske komunikacije i Web tim Ericssona Nikole Tesle


  Arhiva

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice