Novosti


Ericsson Nikola Tesla na skupu MIPRO 2013

  Kategorije: Događanja Investitori


Petodnevni međunarodni skup MIPRO 2013 koji je ove godine u Opatiji okupio preko tisuću ICT stručnjaka i znanstvenika iz tridesetak zemalja završen je 24. svibnja nakon intenzivnog sinergijskog djelovanja okupljenih predstavnika gospodarstva, obrazovanja, znanosti i državne uprave. Kompanija je i ove godine uspješno nastupila na skupu koji podupire od samih početaka.

S obzirom da je 36. MIPRO održan neposredno prije ulaska Hrvatske u EU, cijelo je događanje bilo prožeto prigodnom EU tematikom, pri čemu posebno izdvajamo konferenciju „Digital Agenda going local“ u organizaciji Vlade Republike Hrvatske, Ministarstva uprave i Povjerenstva za koordinaciju informatizacije javnog sektora te u suradnji s Europskom komisijom. Cilj konferencije bilo je promicanje inicijative Europske komisije Digital Agenda for Europe, koja potiče sveobuhvatnu primjenu digitalne tehnologije i jedna je od sedam ključnih inicijativa strategije Europa 2020. Brojne okupljene slušatelje u temu je uveo ministar uprave, Arsen Bauk, a nakon gotovo cjelodnevnog niza uspjelih i sadržajnih prezentacija održan je i Okrugli stol o tome što Hrvatska donosi u EU i što u ICT području može očekivati od tog članstva. Među odabranim predstavnicima Vlade, Europske komisije, akademske zajednice, lokalne i regionalne uprave i samouprave te civilnog sektora i gospodarstva, posebno izdvajamo zapažen nastup Gordane Kovačević, predsjednice Ericssona Nikole Tesle.

Tako je kompanija, ponovo, na najvišoj razini dala svoj dodatni doprinos skupu koji organizacijski i kroz niz najrazličitijih aktivnosti kontinuirano podupire od samih početaka.

Šira informacija će biti objavljena u najnovijem broju Komunikacija

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

 

 

 

 

 

 

 


Galerija slika

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice