Novosti


Ericsson nastavlja liderstvo u području LTE

  Kategorije: Priznanja Trendovi


Ericsson je ponovno proglašen vodećim u LTE industriji prema izvještaju agencije Gartner “Magic Quadrant report”.

Ericssonova ponuda skraja na kraj, utjecaj na industriju i profesionalne usluge tvore jedinstvenu snažnu poziciju vezano uz Third Generation Partnership Project (3GPP).

Ericsson omogućava rad 9 od 10 mreža najvećih LTE operatora.

Ericssonovu ulogu u području LTE industrije Gartner je ocijenio vodećom već četvrtu godinu za redom. Gartner, vodeća istraživačka i savjetodavna tvrtka u području IT-a, procjenjivao je isporučitelje LTE opreme skraja na kraj (radio i jezgreni dio) temeljem njihove sposobnosti isporuke te cjelovitosti vizije na LTE tržištu. Ericsson isporučuje rješenja za heterogene mreže uz Wi-Fi integraciju malih ćelija, cjelovitu ponudu u području LTE i značajan utjecaj te u području WCDMA i CDMA, uz profesionalne usluge.

Ericsson je prisutan na tržištima s velikim prometom, a od 10 vodećih  LTE operatora po broju LTE pretplatnika u svibnju 2013. , Ericsson omogućava rad 9 od 10 LTE mreža u komercijalnom radu.

Ericsson je vodeći pokretač otvorenih standarda i ima najznačajniji utjecaj na LTE specifikacije do današnjeg dana. Ericsson procjenjuje da posjeduje 25 posto najznačajnijih patenata u LTE području, što ga čini najvećim posjednikom patenata u ovoj industriji. Ericsson je lider u području upravljanih usluga te upravlja mrežama s preko 800 milijuna korisnika širom svijeta.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice