Novosti


Ericssonu dodijeljeno priznanje za proizvod godine u području M2M evolucije

  Kategorije: Priznanja Trendovi


Časopis M2M Evolution Magazine dodijelio je priznanje Ericssonovom Connected Vehicle Cloud zbog izrazitog doprinosa brzom razvoju machine to machine (M2M) industrije. Robusna platforma za omogućavanje usluga osigurava povezani automobilski ekosustav, koji uključuje stručnjake za razvoj aplikacija, državne institucije, povezane tvrtke, proizvođače automobila te korisnike.

"Automobilska industrija je sve više globalna, a povezivanje vozila zahtijeva novi i profitabilni inovativni poslovni model koji se oslanja na potencijal automobilskog ekosustava te povezuje vozilo s drugim povezanim industrijama," kaže Elisabetta Romano, potpredsjednica odgovorna za OSS i omogućavanje usluga u poslovnoj jedinici za rješenja podrške u Ericssonu. " Connected Vehicle Cloud predstavlja nadogradnju na današnje mogućnosti telekomunikacijske mreže i nudi iznimno poboljšanu kvalitetu doživljaja te stvara nove poslovne mogućnosti  u automobilskom ekosustavu i nove prihode operatorima u M2M području. Na ovaj se način stvara platforma za inovacije koja će pomoći u razvoju umreženog društva."

Ericssonov Connected Vehicle Cloud nudi značajne prilike dionicima ekosustava automobilskog vrijednosnog lanca i sadržaja te lakši dostup do vozača i putnika na nove načine. Temeljen na Ericssonovoj platformi za omogućavanje usluga povezuje stručnjake za razvoj aplikacija, osiguravatelje sadržaja i usluga, osiguravajuće kuće, državne institucije, autoservise i prodaju rezervnih dijelova, prodavače i proizvođače vozila te korisnike. Usmjeren je na postojeću i buduću potražnju skalabilnosti, sigurnosti i fleksibilnosti u globalnoj automobilskoj industriji. Automobil postaje dio povezanog života, a rezultat je novo iskustvo vožnje te nove prilike za sudionike automobilskog ekosustava.

"Rješenja izabrana za proizvod godine u području M2M evolucije pokazuju raznolikost inovacija koja pokreću današnje M2M tržište. Čast mi je čestitati Ericssonu za njihov inovativni rad i vrhunski doprinos brzom napretku M2M industrije" kaže Carl Ford, čelni čovjek tvrtkeCrossfire Media, izdavača časopisa M2M Evolution Magazine, vodećeg izdanja vezanog uz M2M kretanja.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice