Novosti


Dva Grand Prix-a Ericssonu Nikoli Tesli, Grand Prix za doprinos struci Snježani Bahtijari

  Kategorije: Događanja Priznanja


Nagrade Grand PRix HUOJ-a dodjeljuju se najboljim komunikacijskim projektima te je ove godine u konkurenciji bilo prijavljeno čak 45 projekata. Stručni žiri u sastavu od jedanaest komunikacijskih stručnjaka, na čelu s predsjednikom Mariom Aunedi Medekom, ocijenio je projekte u osam kategorija te su posebne nagrade dodijeljene za komunikatora godine i za doprinos struci.

U kategoriji Grand PRix za odnose s javnošću u poslovnom sektoru za velike tvrtke slavio je Ericsson Nikola Tesla s projektom "60. obljetnica suradnje Ericssona i Ericssona Nikole Tesle".  Struka je prepoznala složenost i važnost ovog projekta, kako za partnere tako i za suradnju Hrvatske i Švedske, ali i visoku razinu realizacije, profesionalizam i inovativnost u svim segmentima projekta.

Tim Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole TesleKomunikacijska strategija obilježavanja 60-te obljetnice bila je usmjerena na strateške ciljeve: jačanje strateškog partnerstva, demonstriranje tehnološkog liderstva, vrhunskih kompetencija, potencijala i inovativnosti Ericssona i Ericssona Nikole Tesle. Prigodom obljetnice, Ericsson Nikolu Teslu posjetili su švedski kralj Carl XVI Gustaf i kraljica Silvia koji su na poziv predsjednika Republike Hrvatske prof.dr. Ive Josipovića posjetili Hrvatsku. Ujedno, tom je prigodom na čelu brojne delegacije najviših švedskih gospodarstvenika u pratnji kralja i kraljice, a kao svoj doprinos važnosti 60-te obljetnice suradnje, u kompaniju došao i Hans Vestberg, predsjednik i izvršni direktor korporacije Ericsson. Samoj svečanosti nazočili su i vodeći predstavnici društveno-političkog i gospodarskog života te naši kupci. Predsjednik RH odlikovao je Hansa Vestberga Redom kneza Branimira s ogrlicom dok je švedski kralj Carl XVI Gustaf odlikovao Gordanu Kovačević ordenom Kraljevske polarne zvijezde reda zapovjednice.

U sklopu projekta, sinergijskim učinkom velikog broja naših stručnjaka iz različitih organizacijskih jedinica,  realiziran je i Tehnološki put. Riječ je o, reprezentativnom komunikacijsko-demonstracijskom konceptu logički povezanim s Green Lab-om, kojim se  vjerno oživotvoruje Ericssonova vizija umreženog društva kao i značajan doprinos Ericssona Nikole Tesle ispunjenju te vizije kroz e-rješenja poput e-Zdravstva, e-Poziva, e-Katastra i zemljišnih knjiga i dr. Projekt je zabilježio snažan medijski odjek.

Grand PRix za internu komunikaciju dobio je projekt "Sastanak svih zaposlenika Ericsson Nikola Tesla - Međunarodna visoka škola umreženog društva”.  Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle su, uz vrijednu pomoć velikog broja zaposlenika te nekolicine kazališnih i filmskih profesionalaca, umjesto klasične prezentacije o umreženom društvu , na scenu KD Lisinski postavile autentičnu i cjelovitu predstavu u kojoj se, kroz formu školske nastave s 14 predmeta, sa 1700 zaposlenika iz Zagreba, Splita i Sarajeva širilo znanje o važnim tehnologijama poput računarstva u oblacima, inovacijama, načinima rada u kompaniji koji omogućuju vrhunske rezultate, ali i promoviralo uspješne timove i projekte. Naravno, u svim „predmetima“ su vizualizirana inovativna kompanijska rješenja, uspješni projekti  i kompetencije zaposlenika Ericssona Nikole Tesle. 
 
Snježana Bahtijari, direktorica marketinga, komunikacija i društvene odgovornosti Ericssona Nikole TesleHUOJ je dodijelio i posebnu nagradu Grand Prix za razvoj struke koju je ove godine dobila Snježana Bahtijari, direktorica marketinga, komunikacija i društvene odgovornosti Ericssona Nikole Tesle.

„Snježana je ponovno prošle godine potvrdila činjenicu kojoj smo svjedoci već dugi niz godina, a to je da neprestano postavlja nove standarde i širi horizonte u području upravljanja komunikacijom. Pod njenim vodstvom prošle godine odrađena su u Ericssonu dva jedinstvena komunikacijska projekta, jedan na internom, a drugi na eksternom planu koje je žiri procijenio osobito kreativnim i inovativnim. Oni su još jednom pokazali da pristup radu, koji pored znanja uključuje i veliku ljubav i strast  pomiče granice svakodnevnog i uobičajenog.“, istaknuo je predsjednik stručnog žirija Mario Aunedi Medek u obrazloženju dodjele posebne nagrade za razvoj struke.
 
Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice