Novosti


Program za studente iz Tuzle

  Kategorije: Događanja


Kompanija već niz godina njeguje odlične odnose s Fakultetom elektrotehnike  Sveučilišta u Tuzli kroz brojne projekte, ETK Ljetni kamp i konferenciju Intsikt. Ta se suradnja sada proširila na segment terenske  nastave te su tim povodom studenti u pratnji svojih mentora boravili u posjetu Ericssonu Nikoli Tesli.

Program za studente: upoznavanje s kompanijomZa šezdesetak budućih stručnjaka sa smjera računarstva, telekomunikacija i energetike pripremljen je program kroz koji su se upoznali s kompanijom, njenim poslovnim aktivnostima i tehnološkim trendovima. Dr.sc. Saša Dešić, menadžer za istraživanja i inovacije, poseban naglasak stavio je upravo na suradnju s akademskom zajednicom zbog obostrane koristi koju donosi:  studentima je to iskorak u realni sektor i rad na konkretnim razvojno-istraživačkim aktivnostima, a kompaniji omogućuje odličnu selekciju talentiranih i motiviranih kadrova.

Studenti u testnom laboratorijuStudenti su također posjetili i Tehnološki put, suvremeni  testni laboratorij i kompanijski R&D centar, nakon čega su nastavu nastavili u Ljubljani, u tvrtkama poput  IBM-ovog inovacijskog centra i na Fakultetu elektrotehnike Sveučilišta u Ljubljani.
 
Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice