Novosti


Provjerite vaše podatke potrebne za isplatu dividende – online

  Kategorije: Investitori Obavijesti


Poštovani dioničari, budući da za Ericsson Nikola Tesla d.d. isplatu dividende obavlja SKDD d.d., ovim putem vas upućujemo da čim prije uključite besplatnu uslugu SKDD-a e-Ulagatelj. Na taj način možete provjeriti imate li u depozitoriju SKDD-a upisan ispravan račun za isplatu i podatke o adresi oporezivanja. U slučaju da je potrebno izmijeniti upisane podatke, to možete učiniti preko usluge e-Ulagatelj.

PROVJERA UPISANIH PODATAKA:

Korištenjem besplatne usluge e-Ulagatelj možete provjeriti svoje podatke: račun za isplatu, adresu oporezivanja (koja mora biti identična adresi upisanoj u Poreznoj upravi), dopisnu adresu, imate li zaostalih isplata dividende za ERNT-R-A, stanje na računu, pregled promjena po računu,...

PROMJENA UPISANIH PODATAKA:

RAČUN ZA ISPLATU: Dioničari koji nemaju upisan vlastiti račun za isplatu u SKDD-u, podatak o računu za isplatu mogu sami upisati na internetskoj stranici SKDD-a.

ADRESA OPOREZIVANJA: Dioničari koji nemaju upisane ispravne podatke o adresi oporezivanja (adresa mora biti identična adresi upisanoj u Poreznoj upravi), mogu je izravno sami upisati preko usluge Moj e-račun. Ako ste u dvojbi oko toga što predstavlja vašu adresu oporezivanja, molimo vas da se obratite nadležnoj ispostavi Porezne uprave.

Ukoliko nemate aktiviranu uslugu e-Ulagatelj, molim vas aktivirajte je sada, u samo nekoliko jednostavnih koraka.

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice