Novosti


eRecept osvojio pet crvenih dijamanata za vrhunsko korisničko iskustvo

  Kategorije: Portfelj Priznanja


Švicarska kuća Icertias nedavno je provela istraživanje javnog mnijenja u Hrvatskoj koje pokazuje da su hrvatski građani iznimno zadovoljni inovativnom uslugom recepata bez papira. Uslugu eRecept, Ericsson Nikola Tesla implementirao je u zdravstveni sustav RH još 2011.godine pa smo po toj usluzi među prvima u svijetu. Ovu uslugu redovito koristi preko četiri milijuna osoba. Korisnicima zdravstvenih usluga u Hrvatskoj eRecept omogućuje da im njihov osobni liječnik putem računala propiše lijek, koji oni potom mogu podići u bilo kojoj ljekarni na području Republike Hrvatske - bez potrebe za papirnatim receptom.

 G. Robert Slavečki, direktor certifikacijske kuće ICERTIAS, uručuje certifikat ICERTIAS Customers' Friend s maksimalnih pet crvenih dijamanata za vrhunsku kvalitetu usluge eRecept gđi. Gordani Kovačević, direktorici kompanije Ericsson Nikola Tesla.

Istraživanje je na uzorku od 1.200 ispitanika - korisnika usluge eRecept provedeno od 27. listopada do 3. studenog 2014. Čak 81,4% anketiranih osoba izrazilo je iznimno visoko zadovoljstvo korištenjem usluge eRecept. Od pet mogućih ponuđenih ocjena, 81,4% ispitanika dodijelilo je ocjenu odličan s obrazloženjem "Meni je usluga eRecept odlična i ne bih volio/la da se vratimo na stari sustav papirnatih recepata". Koliko su korisnici usluge eRecept zadovoljni ovom uslugom, dodatno govore i odgovori na otvoreno pitanje koje im je postavljeno u okviru iste ankete: "Kada biste u jednoj riječi trebali opisati vaše iskustvo uslugom eRecepta u Republici Hrvatskoj koja bi to riječ tada bila?“ Najveći broj ispitanika naveo je riječ: "Odlično", zatim "Super", "Zadovoljna/Zadovoljan", "Dobro" i dr.

Zahvaljujući ovom ostvarenom rezultatu, usluga eRecept u Hrvatskoj može nositi oznaku pentagonalnog crvenog dijamanta "ICERTIAS Customers' Friend" s pet crvenih dijamanata za maksimalno korisničko iskustvo uz istaknut naslov: "Vrhunska usluga".

Ericsson Nikola Tesla - sada i potvrđeni "prijatelj kupaca"

"Jer mi cijenimo svoje kupce - Declared Customers' Friend"K tome, Ericsson Nikola Tesla, kao prva kompanija u Hrvatskoj, pristupila je prestižnom certifikacijskom programu Customers' Friend ICERTIAS-a te dobila certifikat „Prijatelj kupaca“. Time je potvrdila iznimno visoke standarde poslovanja i odnosa sa svojim klijentima i zaposlenicima. ICERTIAS - Customers' Friend certifikacijski program ima za cilj stimulirati proizvođače i davatelje usluga na što veću kvalitetu svojih proizvoda i usluga, uz što je moguće konkurentniju cijenu na tržištu s posebnim naglaskom na poticanje što veće razine kvalitete ukupnog korisničkog iskustva kao i postprodajne korisničke podrške.

Mr.sc. Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle komentirala je certifikat te izrazila zadovoljstvo ocjenom korisnika: „Kao društveno odgovorni poduzetnik uvijek smo maksimalno usmjereni na zadovoljstvo naših kupaca i doprinos društvu u cjelini. Ponosna sam na ovako visoko zadovoljstvo korisnika usluge eRecept. To je potvrda naše strateške usmjerenosti na područje e-zdravstva i predanog rada naših stručnjaka u ovome području. Naša ICT rješenja za industriju i društvo i u drugim segmentima nude niz pogodnosti građanima uz istovremenu optimizaciju procesa i efikasniji rad.“
Robert Slavečki, direktor kuće ICERTIAS, pojasnio je visoku ocjenu usluge eRecept: "Ovako visok postotak preferencije, prema određenoj usluzi, odnosno proizvodu, doista je iznimno rijedak, kako u Hrvatskoj, tako i u ostalim zemljama u kojima provodimo istraživanja. U prosjeku, ovakav rezultat, gdje je preferencija veća od 80% uočavamo u prosjeku u dvije do maksimalno tri kategorije na stotinu komercijalnih grupa kod naših istraživanja. Iz tog razloga, od srca čestitamo Ericsson Nikoli Tesli koja tehnološki stoji iza rješenja eRecept u Republici Hrvatskoj na ovom doista izvanrednom uspjehu u okviru iznimno zahtjevne i socijalno posebno osjetljive kategorije."

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice