Novosti


Ericsson Nikola Tesla dobitnik Zlatne kune HGK-Komore Zagreb

  Kategorije: Investitori Priznanja


Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Komore Zagreb koja je održana 17. prosinca 2014., u Velikoj dvorani HGKKomore Zagreb, dodijeljena su tradicionalna priznanja – Plakete Zlatna kuna najuspješnijim velikim, srednjim i malim trgovačkim društvima s područja Grada Zagreba i Zagrebačke županije za ostvarene poslovne rezultate te iskazanu tehnološku i inovativnu izvrsnost. Uz gospodarstvenike, skup je okupio predstavnike Grada Zagreba i Zagrebačke županije te gospodarskih, znanstvenih i drugih institucija.

Nagradu je u ime kompanije preuzela predsjednica Ericssona Nikole Tesle Gordana KovačevićEricsson Nikola Tesla dobitnik je plakete Zlatna kuna HGK-Komore Zagreb u kategoriji velikih trgovačkih društava za rezultate ostvarene u 2013. godini.

 

Nagradu je u ime kompanije preuzela predsjednica Ericssona Nikole Tesle Gordana Kovačević koja je u ime svih nagrađenih zahvalila na dodijeljenim priznanjima. U svom izlaganju istaknula je da nominirane i nagrađene tvrtke zaslužuju iskrene čestitke jer su upravo one pozitivni primjeri iz našeg gospodarstva koji daju nadu i unose optimizam da se može kvalitetno poslovati i u godinama krize. Dakle, poslovni uspjeh je moguć  ako se temelji na motiviranim, inovativnim i kompetentnim zaposlenicima, ulaganjima u razvoj i izvozna tržišta, primjeni novih načina rada i poslovnih modele, kvalitetnom vodstvu te stalnim promjenama i prilagodbama. Predsjednica Ericssona Nikole Tesle je posebno naglasila da ju raduje ova nagrada HGK Zagreb za izvrsnost u poslovanju jer je došla upravo u godini kada kompanija obilježava 65. godina postojanja. Iskoristila je prigodu zahvaliti svim zaposlenicima kompanije na njihovom doprinosu rezultatima i poručila da našoj zemlji treba što više takvih kvalitetnih tvrtki jer one imaju potencijal za stvaranje proizvoda visoke dodane vrijednosti  što će potaknuti izvoz i osigurati zapošljavanje mladih, obrazovanih stručnjaka različitih profila.

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle


   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice