Novosti


Međunarodni Dan zaštite na radu, 28. travnja 2015.

  Kategorije: Događanja


Pridružite se izgradnji kulture prevencije u području zaštite na radu (ZNR), tema je Svjetskog dana zaštite zdravlja i sigurnosti na radu u organizaciji Međunarodne organizacije rada. Ericsson Nikola Tesla tradicionalno brine o zdravlju i sigurnosti zaposlenika te osiguravanju odgovarajućih radnih uvjeta, kao i izgradnji sustava prevencija što je prepoznato kao dobar primjer za druge hrvatske kompanije.

Nacionalna kultura zaštite zdravlja i sigurnosti na radu je područje u kojem je pravo na siguran i zdrav radni okoliš cijenjeno na svim razinama, gdje vlada, poslodavci i radnici aktivno sudjeluju u osiguravanju sigurnog i zdravog radnog okruženja kroz sustav definiranih prava, obveze i dužnosti, a gdje najviši prioritet ima načelo prevencije. Temeljne vrijednosti za razvoj kulture prevencije na radu u području ZNR su socijalna uključenost, pravda, povjerenje, održivost, sudjelovanje, fleksibilnost te razvoj i rast.

Ericsson Nikola Tesla tradicionalno brine o zdravlju i sigurnosti zaposlenika te osiguravanju odgovarajućih radnih uvjeta, kao i izgradnji sustava prevencija što je prepoznato kao dobar primjer za druge hrvatske kompanije. Ove mjere prepoznala je i regionalna organizacija za zaštitu na radu pri nedavnoj procjeni ovoga područja u Ericssonu Nikoli Tesli, kada je postignut izvrstan rezultat čime su postavljeni visoki standardi za ostale zemlje u regiji i šire.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice