Novosti


Ericsson ponovno proglašen vodećim u području LTE mrežne infrastrukture

  Kategorije: Portfelj Priznanja


Prema izvještaju pod nazivom „Čarobni kvadrant za područje LTE mrežne infrastrukture 2015. godine“ koji je šestu godinu zaredom objavio Gartner, Ericsson je zadržao poziciju lidera LTE industrije u kvadrantu „Lideri“.

  • Već šestu godinu zaredom, ugledna analitička agencija Gartner je, u izvještaju pod nazivom „Čarobni kvadrant za područje LTE mrežne infrastrukture“, proglasila Ericsson liderom u LTE industriji
  • Vodeći po sposobnosti izvršenja na LTE tržištu
  • Ericsson podržava najveću količinu svjetskog LTE prometa, dva puta više od najbližeg konkurenta

Prema izvještaju pod nazivom „Čarobni kvadrant za područje LTE mrežne infrastrukture“ koji je šestu godinu zaredom objavio Gartner, vodeća svjetska kompanija u području istraživanja informacijske tehnologije i savjetodavnih usluga, Ericsson je zadržao poziciju lidera LTE industrije u kvadrantu „Lideri“. U izvještaju se procjenjuju isporučitelji LTE mrežne infrastrukture „s kraja na kraj“ (radio pristupna i jezgrena mreža) te pozicioniraju na temelju njihove sposobnosti izvršavanja i cjelovitosti vizije na LTE tržištu, a Ericsson je, prema ovogodišnjem izvještaju objavljenom krajem travnja, vodeći upravo u spomenutom segmentu.

Ericssonova vodeća sposobnost izvršavanja dodijeljena je i zbog snažnih financijskih pokazatelja i opsežnog portfelja što pridonosi cjelovitosti vizije. Ericssonov portfelj sadrži najnaprednije tehnologije poput LTE-Advanced (LTE-A) uz FDD (frequency division duplex) i TDD (Time Division Duplex), Network Function Virtualization (NFV) te sjedinjeno upravljanje i modularni Ericsson Radio System s integriranim prijenosom. Također, Ericsson aktivno surađuje s partnerima u ekosustavu za druge vertikale, poput javne sigurnosti, prijenosa podataka među uređajima (machine-type communications - MTC/M2M), Interneta stvari (IoT) i povezanih automobila.

Ericsson omogućuje najveću količinu svjetskog LTE prometa; 40 posto svjetskog mobilnog prometa ostvareno je u Ericssonovim mrežama što je dvostruko više od najbližeg konkurenta. Ericsson je prisutan na svim LTE tržištima s visokim prometom, uključujući SAD, Japan i Južnu Koreju, a na vrhu je po LTE udjelu u 100 najvećih svjetskih gradova. Isporučio je više od 220 LTE radio pristupnih mreža i Evolved Packet Core mreža širom svijeta, od kojih je 170 u komercijalnom radu.
 
Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice