Novosti


Zlatni indeks za najbolji imidž među studentima pripao Ericssonu Nikoli Tesli

  Kategorije: Događanja Priznanja


Studentska udruga eStudent već nekoliko godina provodi natječaj za nagradu Zlatni indeks u kojem poduzeća koja su pridonijela kvalitetnijem studentskom životu, obrazovanju i stručnom usavršavanju studenata, bivaju nagrađena jedinstvenom nagradom na području Republike Hrvatske. Zlatni indeks za najbolji imidž među studentima, u kategoriji velikih tvrtki, osvojio je Ericsson Nikola Tesla. Drago Holub, menadžer Jedinice za radijske pristupne mreže, na svečanoj je dodjeli zahvalio studentima i najavio daljnji predani rad s budućim stručnjacima.

Nakon što je Ljetni kamp Ericssona Nikole Tesle bio višestruki laureat nagrade Zlatni indeks, i program Let’s Talk osvojio je glasove studenata i Povjerenstva sastavljenog od predstavnika studentskih udruga iz cijele Hrvatske koji su vrednovali projekte tvrtki.  

Program Let's Talk uključuje različite vidove suradnje te neprekidnu i otvorenu komunikaciju sa studentima zadnje godine tehničkih fakulteta s ciljem njihovog upoznavanja s kompanijom i poslovima u razvojno-istraživačkom centru te njihovog zapošljavanja. Uz česte susrete sa studentima na samim fakultetima,  svaki petak u 14 sati studenti mogu doći u obilazak kompanije i razgovarati sa čelnim ljudima i timovima koji nude honorarni posao i praksu,  a najkvalitetnijim polaznicima nudi se zapošljavanje nakon diplome.

Svečana dodjelaU 2015. godini 55 studenata je iskoristilo ovu mogućnost. Njih 45 se odlučilo zaposliti u Ericssonu Nikoli Tesli zbog atraktivnosti tehnologija i poslova, motivirajućeg radnog okruženja i kvalitetnih uvjeta te velikog potencijala za osobni razvoj i napredovanje.
Na svečanoj dodjeli održanoj 23. ožujka u Hrvatskom državnom arhivu u Zagrebu okupljeni su gospodarstvenici koji su unaprjeđivali studentski život u 2015. godini.  Vrijednu nagradu Zlatni indeks za najbolji imidž među studentima, u kategoriji velikih tvrtki, osvojila je naša kompanija. Drago Holub, menadžer Jedinice za radijske pristupne mreže u Centru za istraživanje i razvoja Ericssona Nikole Tesle, zahvalio je studentima što su prepoznali kvalitetu kompanijskih aktivnosti i najavio daljnji predani rad.

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice