Novosti


Ericsson Nikola Tesla informatizira hrvatske bolnice

  Kategorije: Ugovori


Ericsson Nikola Tesla isporučit će bolnički informacijski sustav Kliničkom bolničkom centru Split, Klinici za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“ i Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju „Biokovka“. Ugovori su vrijedni više od 10 milijuna kuna.

U suradnji s Infosistemom Ericsson Nikola Tesla će informatizirati KBC Split, a s Enelom „Biokovku“. Bolnički informacijski sustav omogućit će poboljšanje rada zdravstvenog osoblja i jednostavnije praćenje stanja svih pacijenata.

BIS

Bolnički informacijski sustav je sveobuhvatno ICT rješenje namijenjeno integriranom upravljanju administrativnih, financijskih i kliničkih informacija unutar domene pružatelja zdravstvene skrbi. Sustav kroz integraciju svih procesa unutar ustanove i centralizaciju svih podataka o pacijentu na jednom mjestu omogućava jednostavniju i efikasniju razmjenu podataka između svih djelatnika zdravstvene ustanove od medicinskih sestara do liječnika i menadžmenta. Modularna i fleksibilna arhitektura sustava omogućava njegovu primjenu neovisno o veličini i specijalizaciji medicinske ustanove od poliklinika do kliničkih bolničkih centara.
 
Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle
 
 
 

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice