Novosti


Različitosti inspiriraju

  Kategorije: Događanja


Kompanijski Inovacijski dan 2016. održan je u prostorima Ericssona Nikole Tesle u Zagrebu 7.listopada, pod sloganom „Različitosti inspiriraju“, zajedničkom za čitav niz ovogodišnjih aktivnosti. 
Događanje je još jednom pokazalo profesionalnu širinu interesa i djelovanja zaposlenika Ericssona Nikole Tesle i Ericsson Nikola Tesla Servisa uz razvijenu društvenu odgovornost i solidarnosti prema sugrađanima ugrožene egzistencije.

Trinaest točaka grupirano je u četiri tematska područja posvećena internetu stvari (IoT), našem portfelju u e-zdravstvu, rješenjima u telekom segmentu te vrućoj temi korištenja „Big data“.

U pratećoj humanitarno-nagradnoj igri zaposlenici su obilaskom tematskih cjelina skupljali žigove i popunjavali listiće, a za svaki takav popunjeni listić kompanija će pučkoj kuhinji u našem susjedstvu donirati sredstva dostatna za tjednu prehranu jednog beskućnika. Točan broj doniranih obroka bit će poznat tek nakon druge runde humanitarne akcije koja će se do kraja godine održati u Splitu. 
 
Poticajan uvod Inovacijskom danu osiguralo je motivacijsko uvodno obraćanje Gordane Kovačević, predsjednice kompanije te odlično posjećeni talk-show poznatog sociologa i pisca Brune Šimleše. On je u razgovoru s petero iznimnih zaposlenika Ericssona Nikole Tesle i kroz njihove životne priče okupljenima prenio vrijedna zrnca mudrosti, upornosti, zaigranosti, iskustva i zdravog životnog stava koji ove ljude čini posebnima i uistinu inspirativnima.

Više o događanju pročitajte u idućem broju časopisa Komunikacije.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

 

   

 

Galerija slika

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice