Novosti


BBC Creative izabrao Ericsson za  postprodukciju i upravljanje medijima

  Kategorije: Portfelj Ugovori


Ericsson je, u snažnoj konkurenciji, osvojio višegodišnji ugovor o isporuci usluga postprodukcije i upravljanja medijima za BBC Creative, kreativnu agenciju BBC-a. Ericsson će isporučiti usluge skraja na kraj, uključujući desktop resurse, alate za editiranje i obradu zvuka te pohranu koja uključuje pretraživanje i arhivu u sklopu Ericssonove platforme za obradu medija temeljenu na oblaku. Ericsson će ove usluge, uz najsuvremeniju postprodukciju, osigurati iz svojeg studija u Londonu.

Ericsson je potpisao višegodišnji ugovor s BBC-jem, jednim od vodećih svjetskih javnih medijskih servisa, o isporuci usluga postprodukcije i upravljanja medijima za BBC Creative., a ugovor je osvojio u snažnoj globalnoj konkurenciji.
Ericsson će osigurati portfelj usluga s kraja na kraj, koji sadrži najmodernije profesionalno uređivanje te uključuje desktop dizajn, zvuk i titlovanje te pohranu uz funkciju pretraživanja i arhivu u sklopu Ericssonove platforme za obradu medija temeljenu na oblaku.
Korporacija će ove usluge osigurati iz svojeg suvremeno opremljenog studija za usluge potprodukcije u Londonu, koji raspolaže nizom alata za profesionalno uređivanje, zvuk i titlovanje s desktop resursima koje će koristiti BBC. 

Thorsten Sauer, potpredsjednik i čelni čovjek Broadcast i medijskih usluga u Ericssonu kaže: "Ponosni smo što je BBC izabrao Ericsson kao partnera od povjerenja za osiguravanje usluga postprodukcije i upravljanja medijima za BBC Creative. Naša pohrana i arhiva temeljena na oblaku vodeća je u industriji i ispunit će BBC-jeve potrebe za upravljanje sadržajem te njegovu isporuku, danas i u budućnosti. Ovo je veliki uspjeh Ericssona – posebno u konkurenciji uglednih kompanija za postprodukciju. Priznanje je našim talentiranim timovima, tehničkoj stručnosti, znanjima i iskustvu te snaži našu poziciju jednog od vodećih svjetskih osiguravatelja broadcast i medijskih usluga."
 
BBC Creative je BBC-jeva in-house kreativna agencija koja u zadnjih godinu dana uspješno proizvodi sadržaj u nizu kampanja na svim BBC-jevim platformama.
Ericsson je nagrađivani globalni lider u TV i medijskim proizvodima i uslugama, sa značajnim referencama u planiranju i isporuci poslovne transformacije TV-a i medija, koji u ovom području djeluje već više od 20 godina. Surađujući s kupcima širom svijeta, Ericssonov  dizajn, tehnologija i usluge upravljanja pomažu u postizanju besprijekornih, intuitivnih osobnih iskustava TV korisnika koja se razliku od ostale ponude. Ericssonov opsežan TV i medijski portfelj nudi obogaćivanje medija, procesiranje, objavu i isporuku što rezultira nezaboravnim iskustvima korisnika. Svake godine, Ericsson distribuira više od 4 milijuna sati programa na više od 60 jezika za više od 500 TV kanala. Svaki dan, ljudi sa svih kontinenata gledaju TV programe pripremljene, upravljane i emitirane od strane Ericssonovih stručnjaka iz Europe, Bliskog istoka, Azijsko-pacifičke regije i SAD.
 
Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice