ERICSSON
Home Products Services Technologies Support About Ericsson
rul_header_1x55.gif (60 bytes)
Ericsson Nikola Tesla > Podaci o kompaniji > "Komunikacije" > Komunikacije 4 - 2003.
"Komunikacije" t.gif (43 bytes)
"Komunikacije"
t.gif (43 bytes)
t.gif (43 bytes)
Najvažnije teme broja
Sadržaj broja
Godišnje izvješće o poslovanju kompanije u 2002. godini
t.gif (43 bytes)

U drugoj polovici travnja, uoči Glavne skupštine društva Ericsson Nikola Tesla koja će se, da još jednom podsjetimo, održati u četvrtak 8. svibnja 2003. godine u 17 sati, u prostorijama kompanije, iz tiska je izašlo Godišnje izvješće o poslovanju u 2002. godini.
Knjigu su na hrvatskome i engleskom jeziku, izdali stručnjaci Kompanijskih komunikacija (ETK/A), a u suradnji sa stručnjacima Podrške poslovanju (ETK/B) i revizorske kuće Arthur Andersen. Autor dizajna je Hrvoje Vidović iz agencije IM&C (Integral marketing&Communication).
U Godišnjem izvješću predstavljamo Dioničko društvo Ericsson Nikola Tesla, objavljujemo tekst "Uspješna 2002. - na putu prema poslovnoj izvrsnosti" kojim se Ake Enell, predsjednik ETK obraća dioničarima, tekst "Ocjena poslovanja u 2002. godini" kojim se Lars Jacobson, direktor Podrške poslovanju/Financija obraća dioničarima te grafički prikaz najvažnijih financijskih pokazatelja poslovanja kompanije u prošloj godini. Posebna pažnja u prilogu "Što je 3G?" posvećena je trećoj generaciji mobilnih sustava, budućnosti u području telekomunikacija, za koju su po znanju i iskustvu stručnjaci Ericssona Nikole Tesle već spremni.
Drugi dio Godišnjega izvješća čine financijski podaci o poslovanju u 2002. godini koji je pripremio ovlašteni revizor Društva Arthur Andersen. U tome dijelu možete se upoznati s Profilom Društva; Izvješćem ovlaštenoga revizora; Računom dobitka i gubitka Društva; Bilancom Društva i Računovodstvenim politikama.

D.K.

 

 

Tehnička podrška

©Copyright    

05-05-2003