ERICSSON
Home Products Services Technologies Support About Ericsson
rul_header_1x55.gif (60 bytes)
Ericsson Nikola Tesla > Podaci o kompaniji > "Komunikacije" > Komunikacije 10 - 2002.
"Komunikacije" t.gif (43 bytes)
"Komunikacije"
t.gif (43 bytes)
t.gif (43 bytes)
Najvažnije teme broja
Sadržaj broja
Priznanje za dostignuti razvojni nivo
t.gif (43 bytes)

INFOFEST, Budva

Nastupivši prošloga mjeseca na crnogorskome Festivalu informatičkih dostignuća, Infofestu 2002, naša je kompanija potvrdila svoj prošlogodišnji uspjeh. I ove godine, kao najbolji strani izlagač, dobila je Priznanje za dostignuti razvojni nivo.

Tim povodom Snježana Bahtijari, direktorica Kompanijskih komunikacija je izjavila:

- Visoke ciljeve češće je lakše osvojiti nego zadržati. Ericsson Nikola Tesla, očigledno, uspijeva i jedno i drugo, jer smo ponovili prošlogodišnji uspjeh. Ovo značajno priznanje Infofesta dobili smo zbog ukupne koncepcije nastupa koja objedinjuje izgled izložbenoga prostora, interesantan sadržaj i njegovu prezentaciju, cjelovito predstavljanje kompanije te aktivno sudjelovanje na znanstvenom skupu.

"Šlag na torti" svakako je bilo potpisivanje velikoga ugovora između Telekoma Crne Gore i ETK o modernizaciji i proširenju kapaciteta fiksne telefonije na području Podgorice, upriličeno upravo u vrijeme održavanja Infofesta. Tim povodom održana je i zajednička konferencija za novinare naše kompanije i crnogorskoga operatora što je rezultiralo brojnim pozitivnim informacijama o ETK u različitim glasilima, a "eho" se čuje već duže od mjesec dana. S obzirom da se napisi o našoj kompaniji pojavljuju i izvan Crne Gore, može se konstatirati da je medijska prisutnost naše kompanije u ovom slučaju dobila širu, regionalnu dimenziju.

I u ovom slučaju se potvrdilo da Kompanijske komunikacije, kao organizator nastupa ETK na specijaliziranim izložbama, naravno, u suradnji sa stručnjacima iz ETK/P, ETK/C i ETK/B, stvaraju dodatnu vrijednost kompanijskom poslovanju i profesionalna su komunikacijska podrška kolegama iz prodaje koji svakodnevno rade s kupcima na tržištu.

D. Kobsa

 

 

[Priznanje]

Tehnička podrška

©Copyright    

12-11-2002