Search
Hrvatski English
Proširenje mreže BH Telecoma 
Novi ugovor Ericssona Nikole Tesle vrijedan 30 milijuna kuna

Najveći telekomunikacijski operator u Bosni i Hercegovini, BH Telecom i Ericsson Nikola Tesla potpisali su još jedan ugovor na području GSM tehnologije, vrijedan 30 milijuna kuna. Realizacija projekta počinje odmah.

 

Predmet ugovora je proširenje infrastrukture mobilne mreže druge generacije što je preduvjet za povećanje korisničke baze. Ovaj ugovor predstavlja kontinuitet u odnosima BH Telecoma i Ericssona Nikole Tesle i očekivani je slijed u stalnom razvoju i unaprjeđenju mreže BH Telecoma te osigurava krajnjim korisnicima brže i kvalitetnije komuniciranje te dostup informacijama bez obzira na mjesto i vrijeme.

 

„Iznimno sam zadovoljna nastavkom suradnje Ericsson Nikole Tesle s BH Telecomom u području mobilne telefonije. Osnova je za još veće zajedničke projekte s našim strateškim kupcem na daljnjoj modernizaciji mobilne mreže u Bosni i Hercegovini. Ericsson Nikola Tesla ovim ugovorom dodatno osnažuje svoj položaj među isporučiteljima komunikacijskih rješenja, usluga i opreme na području mobilne telefonije i sistemske integracije”, naglasila je mr.sc.Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle.

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle