ERICSSON
Home Products Services Technologies Support About Ericsson
rul_header_1x55.gif (60 bytes)
Ericsson Nikola Tesla > Vijesti
[Vijesti]
t.gif (43 bytes)
 
[Dr. Ivica Oslić, menadžer za kvalitetu ETK, daje intervju]
t.gif (43 bytes)
[Sudionici konferencije za novinare]
t.gif (43 bytes)


Ericsson Nikola Tesla dobitnik europskoga certifikata za poslovnu izvrsnost

Na konferenciji Ericssona Nikole Tesle za novinare, održanoj u ponedjeljak 27. listopada 2003., obznanjeno je da je naša kompanija dobila europski certifikat za poslovnu izvrsnost (Recognised for Excellence).

ETK je tako postala prva hrvatska kompanija, prva kompanija u korporaciji Ericsson, i među malobrojnima u Europi kojoj je Europska zaklada za upravljanje kvalitetom (EFQM - European Foundation for Quality Management) iz Bruxellesa dodijelila certifikat Prepoznat po izvrsnosti. Certifikat objektivno potvrđuje da ETK već godinama ostvaruje izvrsne poslovne rezultate i zaslužuje uvrštenje među malobrojne kompanije s tim priznanjem.

Uz predstavnike medija, konferenciji za novinare prisustvovali su članovi najužega menadžmenta naše kompanije i gosti iz Hrvatskoga društva za kvalitetu i Hrvatskoga poslovnog savjeta za održivi razvoj, koji su ujedno i predstavnici uglednih tvrtki u našoj zemlji kao i predstavnici Državnog inspektorata i sveučilišne zajednice. Skupu su bili nazočni i stručnjaci svih organizacijskih jedinica ETK koji su sudjelovali u izradi dokumentacije potrebne za aplikaciju za ovaj visoki europski certifikat.

Åke Enell, predsjednik naše kompanije, pozdravio je prisutne, poželio im dobrodošlicu u kompaniju poslovne izvrsnosti, i upoznao ih s razvojem, misijom i ciljevima ETK. Dr. Ivica Oslić, menadžer za kvalitetu ETK, govorio je o našem putu do certifikata za poslovnu izvrsnost i preduvjetima koje je bilo potrebno zadovoljiti. Prisutnima se također obratila i Dunja Konjevod, direktorica Sektora za međunarodne odnose HGK, koja je menadžmentu i svim zaposlenima uputila čestitke na postignutom uspjehu te izrazila zadovoljstvo što je i Hrvatska gospodarska komora prepoznala ETK i dodijelila mu "Zlatnu kunu" kao najboljoj, među velikim tvrtkama, u zemlji.

Opširnije o tome čitajte u idućem broju "Komunikacija".

Kompanijske komunikacije
Ericssona Nikole Tesle
   

t.gif (43 bytes)
[Govor Ake Enella, predsjednika Ericssona Nikole Tesle povodom dobivanja europskoga certifikata za poslovnu izvrsnost]
t.gif (43 bytes)
[Dunja Konjevod, direktorica Sektora za međunarodne odnose HGK, uputila je menadžmentu i svim zaposlenima čestitke na postignutom uspjehu ]

Tehnička podrška

©Copyright    

21-11-2007