ERICSSON
Home Products Services Technologies Support About Ericsson
rul_header_1x55.gif (60 bytes)
Ericsson Nikola Tesla > Vijesti
[Vijesti]
t.gif (43 bytes)
t.gif (43 bytes)

 
Korporacija Ericsson potpisala novi ugovor 
s China Unicomom vrijedan 93 milijuna dolara

Ericsson je početkom siječnja potpisao dodatni ugovor vezan uz treću fazu CDMA2000 proširenja infrastrukture mreže China Unicoma vrijedan novih 93 millijuna dolara na skupu namijenjenom napretku i suradnji u području informacijskih i komunikacijskih tehnologija u Kini, koji je održan u Washingtonu, D.C. Ovo je nastavak prijašnjih ugovora s China Unicomom vezanih uz 3. fazu CDMA 2000 proširenja, a cjelokupna vrijednost ovih ugovora je 140 milijuna dolara.

Ericsson isporučuje cjelovito CDMA2000 1X mrežno rješenje China Unicomu u više kineskih provincija. Uz to, Ericsson isporučuje višepristupnu mrežu temeljenu na CDMA2000 1X mreži i WLAN rješenju za China Unicom u provinciji Sečuan. Izvedba je već započela, a komercijalni rad se očekuje tijekom prvoga tromjesečja 2004. godine.

"Kina nudi jednu od najvećih mogućnosti za bežične komunikacije u Aziji," kaže Jan Malm, predsjednik uprave Ericssona u Kini. "Ericsson je prisutan u Kini već više od 100 godina, počašćen je što je dio ovog brzo rastućeg tržišta i nastavlja podržavati China Unicom u ponudi naprednih bežičnih usluga njihovim korisnicima."

Ovaj ugovor uključuje Ericssonovo cjelovito CDMA2000 rješenje za temeljnu i radio mrežu i cjelovitu listu usluga iz područja izobrazbe, izvedbe mreže i tehničke podrške. Svu Ericssonovu opremu i sve usluge vezane uz nove ugovore isporučit će Nanjing Ericsson Panda Communications Company Ltd (ENC), Ericssonovo najveće zajedničko ulaganje u Kini.

Kompanijske komunikacije
Ericssona Nikole Tesle

Tehnička podrška

©Copyright    

21.11.2007