ERICSSON
Home Products Services Technologies Support About Ericsson
rul_header_1x55.gif (60 bytes)
Ericsson Nikola Tesla > Vijesti
[Vijesti]
t.gif (43 bytes)
t.gif (43 bytes)
[Natjecatelji šalju odgovore za kvalifikaciju SMS-om]
t.gif (43 bytes)
[Natjecatelj Miran Starešinčić]
t.gif (43 bytes)
[Natjecatelj Dubravko Cej]
t.gif (43 bytes)
t.gif (43 bytes)


Promocija Ericssonovih poslovnih sustava u Kaptol centru, Zagreb

Od A do Ž o suvremenim poslovnim komunikacijama

Novo iznenađenje u predstavljanju Ericssonovih poslovnih komunikacija hrvatskoj javnosti, a prije svega gospodarstvenicima i članovima poslovnih decision making grupa u zemlji, priredio je Ericsson Nikola Tesla 27. ožujka 2003. na promociji održanoj u Kulturnom centru Centra Kaptol. Pozivu da saznaju nešto više o mogućnostima Ericssonovih suvremenih poslovnih komunikacijskih rješenja odazvalo se više od 250 uzvanika.

Impozantnom skupu stručnjaka, gospodarstvenika i predstavnika medija Ericssonove poslovne sustave predstavili su članovi tima Ericssona Nikole Tesle koji linijski pripadaju jedinici za Poslovne sustave, Centru za komunikacijska rješenja i podršku prodaji, IS/IT timu u jedinici za Podršku poslovanju te jedinici za Kompanijske komunikacije tijekom jednosatne prezentacije u sve popularnijoj formi kviza, za ovu prigodu nazvanoga Slagalica.
Tijekom druženja s publikom članovi stručnoga tima Ericssona Nikole Tesle preuzeli su uloge voditelja kviza (Jasna Glavaš, koja je, ujedno, osmislila i scenarij događaja) i natjecatelja (Darko Šobar, Ivan Petrović, Ranka Grubešić, Miran Starešinčić, Barbara Pavelić, Dubravko Cej koji su svoje mjesto na "vrućoj" natjecateljskoj stolici zaradili poslavši najbrži SMS s točnim odgovorom na uvodno pitanje). Naravno, pitanja u kvizu, koja je mahom definirala već spomenuta scenaristica i voditeljica showa uz pomoć stručnjaka jedinice Poslovni sustavi i Centra za komunikacijska rješenja i podršku prodaji, uglavnom su usko bila povezana s poslovnim komunikacijskim rješenjima, no pristup je bio zabavan i šaljiv te se kroz smijeh i u opuštenoj atmosferi moglo puno saznati o novostima iz svijeta Ericssonovih poslovnih sustava. Natjecatelji su točno odgovarajući na pitanja popunjavali slagalicu sa slikom veoma atraktivnoga Sony Ericssonovog mobilnoga uređaja P800.

Iskoristi tehnologiju, Ericssonovu, naravno!

Uz pitanja o Ericssonovim poslovnim sustavima bilo je i onih koja su se doticala i šire trenutačne situacije, pa su se gledatelji mogli podsjetiti kako ove godine obilježavamo šezdesetu obljetnicu smrti Nikole Tesle i kako su Ujedinjeni narodi 2003. proglasili godinom pitkih voda. Na to je svim prisutnima ukazala Dubravka Bačun, u našoj kompaniji odgovorna za područje zaštite okoliša i održivoga razvoja, koju je dvoje natjecatelja, iskoristivši džoker "Pitaj nekoga u publici", pozvalo u pomoć.
Džoker "Iskoristi tehnologiju" također je sudionicima kviza bio na raspolaganju, i to kao najjači adut koji im je omogućavao povezivanje s kompanijinim Intranet stranicama i drugim izvorima korisnih podataka. Naravno, čitava se je igra u režiji Dauta Damarije, voditelja tima za Internet e-business, vodila s namjerom da se o Ericssonovim poslovnim komunikacijskim rješenjima ne samo govori, već i kako bi se ona na licu mjesta demonstrirala publici. Jezgrovitosti i jasnim porukama prezentacije pridonijeli su i izvrsni vizualni efekti koji su gledatelje zapljuskivali s velikoga ekrana, autorice Inge Sternak Popočovski.
Niti jedan od natjecatelja iz naše kompanije, prema zamišljenomu scenariju, nije uspio osvojiti vrijednu nagradu. Uspjelo je to jednom od gledatelja. Naime, vrhunac događanja uslijedio je kada su svi u publici dobili priliku za sudjelovanje u kvizu. Najbrži SMS s točnim odgovorom na uvodno pitanje poslala je Jasminka Draženović iz Ministarstva kulture. Ona je točno odgovorila na sva pitanja do kraja složivši sliku Sony Ericssona P800 te ga ponosno preuzela iz ruku Sandre Živković, Marketing Managera u Poslovnim sustavima ETK.

Nakon službenoga dijela uslijedilo je druženje na domjenku u organizaciji Ljiljane Podrepšak. Gostima je uz okrjepu ponuđen i CD sa sadržajem u kojem se dodatno predstavljaju Ericssonovi poslovni sustavi. O njegovoj su produkciji brigu vodili članovi kompanijinoga IS/IT tima, poglavito Marijan Bokulić.

Kompanijske komunikacije
Ericssona Nikole Tesle

t.gif (43 bytes)
[Događanje je bilo izvrsno posjećeno]
t.gif (43 bytes)
[Natjecatelj Darko Šobar]
t.gif (43 bytes)
[Scena]
t.gif (43 bytes)
[Gospođa Jasminka Draženović, pobjednica kviza, u društvu sa glavnim sudionicima i organizatorima  događanja]

Tehnička podrška

©Copyright    

21-11-2007