ERICSSON
Home Products Services Technologies Support About Ericsson
rul_header_1x55.gif (60 bytes)
Ericsson Nikola Tesla > Vijesti
[Vijesti]
t.gif (43 bytes)
t.gif (43 bytes)

Ericsson Nikola Tesla potpisao vrijedan GSM ugovor s JP PTT Sarajevo

U nastavku uspješne suradnje Ericssona Nikole Tesle s JP PTT Sarajevo na području mobilne telefonije, koja je pokrenuta u lipnju prošle godine kada je Ericssonova lokalna kompanija u Hrvatskoj u sklopu korporacije dobila odgovornost za mobilnu telefoniju na tržištu Bosne i Hercegovine, 27. prosinca 2001. potpisan je novi GSM ugovor vrijedan više od 9 milijuna eura.

Krajem prosinca, kada je veći dio hrvatskih tvrtki već počeo pripravljati analize poslovanja tijekom 2001., Ericssonova kompanija u Hrvatskoj svojim je poslovnim uspjesima koji će ostati ubilježeni u kalendaru za netom proteklu godinu pridodala još jedan – potpisivanje GSM ugovora s javnim operatorom u Bosni i Hercegovini čija vrijednost premašuje 9 milijuna eura.
Ugovor obuhvaća isporuku i implementaciju GSM baznih stanica s pratećom telekomunikacijskom opremom. Ovaj složeni posao koji će se, dakle, realizirati u skladu s principom “ključ u ruke”, ugovoren je u zadnjim radnim danima protekle godine te će dodatno poboljšati već ionako pozitivne pokazatelje poslovanja Ericssona Nikole Tesle za 2001.

Ericsson Nikola Tesla – vrhunski dobavljač i integrator mobilne komunikacijske tehnologije

Podsjetimo, Ericsson Nikola Tesla već se je nizom uspješno realiziranih projekata u području mobilne telefonije dokazao na domaćem i na svojim izvoznim tržištima kao kompetentan, profesionalan i kvalitetan dobavljač i integrator vrhunskih suvremenih komunikacijskih rješenja. Jedan od tih poslova je i nedavno uspješno završen projekt proširenja GSM mreže u BiH, čiji rezultati, rok i kvaliteta su sasvim sigurno odlučivali i u potpisivanju najnovijega ugovora.

Iskustvo stečeno u dosadašnjim projektima i reputacija pouzdanoga poslovnoga partnera koju kompanija uživa među svojim kupcima nesumnjivo su potakli čelne ljude JP PTT Sarajevo da se u oštroj konkurenciji koja vlada na telekomunikacijskom tržištu odluče za Ericsson Nikolu Teslu kao značajnog isporučitelja u sklopu njihovoga novoga GSM projekta.

Marketinško komuniciranje i odnosi s javnošću
Ericsson Nikola Tesla

Tehnička podrška

©Copyright    

21-11-2007