ERICSSON
Home Products Services Technologies Support About Ericsson
rul_header_1x55.gif (60 bytes)
Ericsson Nikola Tesla > Vijesti
[Vijesti]
t.gif (43 bytes)
 


Priznanje za visoku razinu ukupnog nastupa na INFO-u 2002

INFO 2002 bio je još jedan u nizu uspješnih nastupa Ericssona Nikole Tesle na međunarodnim stručnim izložbama i sajmovima kojim naša kompanija potvrđuje svoje vodeće mjesto u području suvremenih komunikacija na domaćem i regionalnom tržištu, gradi pozitivan imidž i pridonosi stvaranju Ericssonova branda.

O tome, uz ostalo, svjedoče brojni posjeti naših kupaca, poslovnih partnera, istaknutih političara, gospodarstvenika, predstavnika medija i široke publike, ponajprije posjetitelja mlađe generacije. Posebno ističemo priznanje za visoku razinu ukupnoga nastupa koju je naša kompanija dobila na ovome međunarodnom sajmu, najvećem te vrste u Jugoistočnoj Europi.

Na INFO-u 2002 Ericsson Nikola Tesla prezentirao je cjelovita komunikacijska rješenja i usluge za operatore, ISP-ove i poslovne sustave, a poseban naglasak stavljen je na mobilni Internet i višeuslužne širokopojasne mreže. Veliko zanimanje posjetitelja pobudila je prezentacija Ericsson Mobility Worlda. Na kompanijskome izložbenom prostoru svakodnevno su održavane prezentacije vezane uz e-learning, MMS, 3G.i sl., a posjetitelji su "uživo" mogli isprobati različite funkcionalnosti iz svijeta mobilnoga Interneta.

Više stručnjaka Ericsona Nikole Tesle aktivno je sudjelovalo i na stručnim skupovima tijekom trajanja INFO-a.

Kompanijske komunikacije

 

[Priznanje za visoku razinu ukupnog nastupa na INFO-u 2002]

Nastup na INFO 2002

Tehnička podrška

©Copyright    

21-11-2007