ERICSSON
Home Products Services Technologies Support About Ericsson
rul_header_1x55.gif (60 bytes)
Ericsson Nikola Tesla > Vijesti
[Vijesti]
t.gif (43 bytes)
t.gif (43 bytes)

 
Ericson Nikola Tesla

Izvozni poslovi vrijedni 15,5 milijuna eura

Ericsson Nikola Tesla potpisao je veći broj novih ugovora sa svojim poslovnim partnerima na izvoznim tržištima u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Republici Srpskoj te u Rusiji, Kazakstanu i Kirgistanu.

Riječ je o ugovorima o isporuci opreme i rješenja za nove sustave fiksne i mobilne telefonije te poslovne sustave kao i ugovorima za proširenje kapaciteta postojećih telekomunikacijskih sustava.

Između većega broja izvoznih poslova treba izdvojiti nekoliko najvećih. S operatorom BH Telecomom potpisana su dva ugovora, vrijedna ukupno 7,5 milijuna eura. Ovim poslovima osigurat će se proširenje kapaciteta fiksne i mobilne GSM mreže BH Telecoma, a realizacija ugovora je u prvome polugodištu 2004. godine.
Sa crnogorski operatorom mobilne telefonije Monet Ericsson Nikola Tesla ugovorio je isporuku GPRS, 2,5 generacije mobilnih sustava. Posao je vrijedan 1,4 milijuna eura. Istodobno je s operatorom Telekomom Srpska potpisan ugovor o proširenju fiksne mreže, vrijedan 1,6 milijuna eura.

Na tržištu Ruske Federacije najveći posao sklopljen je s operatorom MGTS (Moskovska gradska telefonska mreža). Riječ je o proširenje deset AXE centrala, a posao je vrijedan blizu 2,6 milijun dolara. S kompanijom Satel, ugovorena je isporuka dviju novih AXE centrala u suvremenoj Enabler aplikaciji. Posao je vrijedan više od 1 milijun dolara.

Kompanijske komunikacije
Ericssona Nikole Tesle

Tehnička podrška

©Copyright    

21.11.2007