ERICSSON
Home Products Services Technologies Support About Ericsson
rul_header_1x55.gif (60 bytes)
Ericsson Nikola Tesla > Vijesti
[Vijesti]
t.gif (43 bytes)
t.gif (43 bytes)


Ericsson Nikola Tesla ostvarila zapažen i iznimno uspješan nastup na Job Fairu, sajmu poslova i karijera

Job Fair, sajam poslova i karijera, sedmi po redu, održan je, na Fakultetu elektrotehnike i računarstva od 19. do 21. svibnja u organizaciji Saveza studenata FER-a i BEST-a. I ove godine sajam je okupio preko dvadeset uglednih hrvatskih tvrtki koje su se studentima završnih godina tehnoloških fakulteta predstavile putem prezentacija i info štandova. Bila je to sjajna prilika za razmjenu informacija i susret studenata i budućih poslodavaca. Studenti su se upoznali s trendovima na tržištu rada i vodećim tehnološkim, ali i ostalim tvrtkama koje trebaju kvalitetne, visoko školovane stručnjake iz područja suvremenih tehnologija. Za poslodavce je ovo bila odlična šansa da se predstave mladim i ambicioznim ljudima koji će uskoro krenuti u potragu za atraktivnim radnim mjestima. Mogućnosti zapošljavanja, razvoj karijere, znanja i vještine koja su potrebna da bi bili konkurentni na tržištu rada te koliko ta znanja i vještine vrijede i koje povlastice donose, bile su glavne teme o kojima se raspravljalo na Job Fairu.

Već tradicionalno, i ove godine, naša kompanija sudjelovala je na sajmu. Predstavljanje naše kompanije, iako je održano u petak, u poslijepodnevnom terminu izazvalo je velik interes studenata, tako da je dvorana D1 na FER-u bila ispunjena gotovo do posljednjeg mjesta.

Osnovne informacije o kompaniji i njenim zaposlenicima, studentima je veoma uspješno predstavila Ana Jožinec, direktorica Upravljanja ljudskim potencijalima i organizacije. U drugom dijelu studentima su se obratili Andrea Budin-Posavec i Siniša Krajnović, mladi i uspješni rukovoditelji u kompaniji Ericssonu Nikoli Tesli. Poslovni izazovi, napredak u karijeri, mogućnosti internacionalne karijere i napredovanja, poslovna putovanja, radno okruženje, teme su koje su studenti pratili sa velikim zanimanjem.

Interes studenata za našu kompaniju, kao potencijalnog poslodavca, bio je izniman pa je petnaestak minuta rezerviranih za pitanja i odgovore bilo, gotovo prekratko vrijeme da svi zainteresirani dobiju priliku. Na kraju smo provjerili znanje prisutnih studenta, a oni koji su pokazali najviše znanja o našoj kompaniji, a još k tome bili i najbrži, nagrađeni su s tri vrijedna poklona. Ostalima, sa manje znanja i brzine, bila je to poruka: U Ericssonu Nikoli Tesli nagrađuju samo najbolje.

Kompanijske komunikacije

 

[Ana Jožinec, direktorica Upravljanja ljudskim potencijalima i organizacije odgovara na pitanja]

[Siniša Krajnović studentima predstavlja atraktivne mogućnosti koje Ericsson Nikola Tesla nudi]

[Aktivno sudjelovanje studenata tijekom predstavljanja]

Tehnička podrška

©Copyright    

21.11.2007