ERICSSON
Home Products Services Technologies Support About Ericsson
rul_header_1x55.gif (60 bytes)
Ericsson Nikola Tesla > Vijesti
[Vijesti]
t.gif (43 bytes)
 
[Urs Nussbaumer, regionalni direktor Junipera za Istočnu Europu, predstavlja Juniper Networks Inc.]

[Tibor Jerger, potpredsjednik Ericssona Nikole Tesle pozdravlja prisutne]

[Odličan posjet Juniperovog događanja u Hrvatskoj]

Juniper događanje u Hrvatskoj

U utorak, 23. travnja, u kompaniji Ericsson Nikola Tesla održano je cjelodnevno tehničko predavanje pod nazivom "Juniper Event in Croatia". U sklopu tog predavanja prezentirana je lista proizvoda i usluga kompanije Juniper Networks Inc., koja je ujedno i strateški partner kompanije Ericsson. Juniper Networks Inc. bavi se visokokvalitetnim rješenjima IP infrastrukture - jezgrene i pristupne IP mreže. Ovo predavanje bilo je namijenjeno prvenstveno hrvatskim telekomunikacijskim operatorima, Internet Service Providerima, CATV operatorima, tvrtkama koje razvijaju svoju vlastitu komunikacijsku infrastrukturu te znanstvenim institucijama.

Nakon uvodnoga dijela u kojem su se prisutnima obratili Tibor Jerger, potpredsjednik Ericssona Nikole Tesle i njegovi suradnici, organizatori ovog događanja, uslijedile su prezentacije. U uvodnom dijelu predavanja, kompaniju Juniper Networks Inc.predstavio je Urs Nussbaumer, regionalni direktor Junipera za Istočnu Europu, istaknuvši pritom strateško partnerstvo s Ericssonom, najvećim Juniperovim partnerom. Juniper Networks Inc. također s Ericssonom posjeduje zajedničku kompaniju za mobilni Internet. Istaknuo je mnoge zajedničke reference Ericssona i Junipera, kako u Europi tako i u svjetskim razmjerima, od kojih kao najznačajnije svakako treba istaknuti Deutsche Telekom, a na našem tržištu Hrvatski Telekom. Potom je predstavljena Juniperova M-serija proizvoda koja nudi široku paletu mrežnih jezgrenih usmjeritelja s izvrsnim omjerom cijene i mogućnosti uz odgovarajuću pouzdanost i skalabilnost. Uslijedilo je stručno predavanje o karakteristikama koje Juniper diferenciraju od ostalih proizvođača opreme, a to je klasa usluge (Class of Service - CoS). Zadnja prezentacija se bavila MPLS (Multiprotocol Label Switching ) /VPN (Virtual Private Network) rješenjima i Juniperovom pozamašnom iskustvu u ovom području.

"Juniper Event in Croatia" bio je odlično posjećen . Bili su prisutni Hrvatski Telekom, HEP, Iskon, Carnet, Adriatic kabel, DCM, Net4U, Globalnet i FER. Bila je to odlična prilika za upoznavanje kvalitetnih cjelovitih Ericssonovih rješenja u području datacom tehnologija zasnovanih na vrhunskim "carrier-class" proizvodima tvrtke Juniper Networks Inc.

Tehnička podrška

©Copyright    

21-11-2007