ERICSSON
Home Products Services Technologies Support About Ericsson
rul_header_1x55.gif (60 bytes)
Ericsson Nikola Tesla > Vijesti
[Vijesti]
t.gif (43 bytes)
 
[Događanje je bilo posjećeno u velikom broju]
Ericsson Nikola Tesla i Juniper Networks

Juniperov dan u Hrvatskoj

Zagreb, 4. veljače 2004. - Ericsson Nikola Tesla i Juniper Networks, strateški partneri koji udruženim kompetencijama podržavaju kvalitetnu transformaciju komunikacijskih mreža, priredili su cjelodnevno događanje za svoje ključne kupce i novinare pod nazivom "Juniperov dan u Hrvatskoj" i to u poslovnoj zgradi Ericssona Nikole Tesle u Zagrebu.

Na skupu su naglašene sve prednosti strateškoga povezivanja Ericssona i Juniper Networks-a u stvaranju komunikacijskih proizvoda i rješenja koja se fokusiraju na nove tehnologije koje podržavaju paketni prijenos podataka. Ericsson/Juniper Networks globalna suradnja traje punih sedam godina, a temelji se na međusobnome nadopunjavanju i sinergiji, koje kupcima osiguravaju pristup odgovarajućoj stručnoj podršci kada god im ona ustreba, a po kvaliteti nadilazi ustaljene okvire suradnje kompanija s istoga područja. Suradnja ovih poslovnih partnera kupcima donosi znatne prednosti kao što su: integrirana rješenja, multi-funkcionalnost sustava i mogućnost nadogradnje prema 3G sustavima, stručni i profesionalni pristup, kvalitetna temeljna mreža, profesionalne usluge (uključujući mrežni konzalting) te niz obrazovnih programa.

Ericsson i Juniper Networks usko surađuju ne samo kada su u pitanju prodajni kanali, već i vrlo složena tehnička rješenja na području telekomunikacija. Ericssonova stručna znanja ključni su element Juniperovih planova i razvoja proizvoda. Također i obrnuto, Juniper Networks MINT arhitektura i kompetencije o Internet protokolu predstavljaju temelj za definiranje, dizajn i testiranje Ericssonovih IP rješenja - npr. kod paketnih temeljnih mreža (PBN M-PBN Packet Backbone Network), Engine Integral IP rješenja ili kod Public Ethernet pristupnih rješenja.

Tijekom "Juniperovog dana u Hrvatskoj", kupcima (ponajprije tehničkim stručnjacima) i novinarima prezentirana je najnovija lista proizvoda, arhitekture i usluga s naglaskom na Juniperovoj tehnologiji u virtualnim privatnim mrežama (IP VPN), utemeljenima na Internet protokolu (posebno u najnovijoj reviziji IPv6). Karakteristike IPv6 mreže su: uvođenje hijerarhijske strukture koja poboljšava performanse u usmjeravanju paketa, nova rješenja u kvaliteti i sigurnosti usluga "s kraja na kraj", auto-konfiguracija (automatska dodjela IP adresa) te povećana raspoloživost adresa koje su, ranije raštrkane u IP otoke, sada objedinjene u globalnu IP mrežu.
Prezentacije su održali pozvani Juniperovi eksperti u suradnji s najvrsnijim stručnjacima za područje IP tehnologije iz kompanije Ericsson Nikola Tesla.

Kompanijske komunikacije
Ericssona Nikole Tesle

 

[Robert Njegač, Service Manager u KAM-u HT i domaćin ovoga događanja, pozdravlja prisutne]

[Urs Nussbaumer, regionalni direktor Junipera za Istočnu Europu, predstavlja Juniper Networks]

[Predrag Šeatović, Account Manager zadužen za Industry & Services (veliki hrvatski poslovni korisnici) daje intervju]

 

Tehnička podrška

©Copyright    

21-11-2007