ERICSSON
Home Products Services Technologies Support About Ericsson
rul_header_1x55.gif (60 bytes)
Ericsson Nikola Tesla > Vijesti
[Vijesti]
t.gif (43 bytes)
t.gif (43 bytes)


Na lokaciji Ericssona Nikole Tesle okupljaju se svjetski brandovi

Ericsson Nikola Tesla ugovorio je višegodišnji najam poslovnih prostora u svome vlasništvu s koncesionarom Trećega programa RTL-om, jednom od vodećih europskih televizijskih kuća i tvrtkom Renault, svjetski poznatim francuskim proizvođačem automobila. Riječ je o više stotina kvadrata najsuvremenije opremljenih prostora na vrlo dobroj lokaciji u gradu.

RTL i Renault imat će uskoro sjedišta u Krapinskoj 45 u Zagrebu, a RTL Hrvatska će, uz centralne funkcije, na ovu lokaciju useliti svoje novinarske redakcije i televizijske studije.
Ericsson Nikola Tesla, kao vrhunska high-tech kompanija, zbog ukidanja radno-intenzivne proizvodnje, suočio se s viškom poslovnoga prostora kojega je, zbog domaćinskoga pristupa poslovanju, počeo iznajmljivati. U početku su na toj lokaciji svoje mjesto našli nekadašnji dijelovi Ericssona Nikole Tesle koje su, nakon izdvajanja, kupili na primjer Volex i Emerson, a sada se tome društvu pridružuju i važni svjetski brandovi poput RTL-a i Renaulta.

Važno je također napomenuti da je zbog iznajmljivanja dijela poslovnoga prostora pokrenuta i obnova objekta koji ima spomeničku vrijednost. To je zgrada koju je 1942. projektirao, a pedesetih godina prošloga stoljeća, adaptirao i nadogradio poznati hrvatski arhitekt, Stjepan Planić. Sadašnju obnovu, u skladu sa zahtjevima Gradskoga zavoda za zaštitu spomenika kulture i prirode, organizirat će i financirati Ericsson Nikola Tesla.

Kompanijske komunikacije
Ericssona Nikole Tesle

Tehnička podrška

©Copyright    

21.11.2007