ERICSSON
Home Products Services Technologies Support About Ericsson
rul_header_1x55.gif (60 bytes)
Ericsson Nikola Tesla > Vijesti
[Vijesti]
t.gif (43 bytes)
 


Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle na izvoznim tržištima vrijedni ukupno 10 milijuna dolara

Ericsson Nikola Tesla je u travnju potpisao nove ugovore na ruskom, posebno sibirskom području u ukupnoj vrijednosti od 10 milijuna dolara. Ugovori su potpisani sa operatorima Sibirtelekomom i Rostelecomom. Sibirtelekom je u sastavu Svjazinvesta, koji u zajednici s Rostelecomom predstavlja najvećega ruskog operatora fiksne telefonije i jednoga od najvećih u svijetu.

U skladu s ovim ugovorima u gradovima Sibira će se isporučiti nekoliko novih AXE centrala, proširiti i modernizirati dio AXE mreže s uskopojasnim ENGINE ACCESS RAMPS (EAR-NB) i proširiti SDH transmisijski sustav uključujući i nadogradnju sustava upravljanja mrežom.
U ruskom području Ericsson će proširiti i zamijeniti komutacijski dio AXE centrala namijenjenih Južnoj, Srednjoj i Sjeverozapadnoj mega regiji. U proširenje je uključena i najveća tranzitna centrala u Rusiji - AXE MTS-9 T-8, locirana u Moskvi. 

Ovim ugovorima Ericsson Nikola Tesla je nastavio dosadašnju uspješnu poslovnu suradnju s Sibirtelekomom i Rostelecomom i istodobno otvorio nove poslovne mogućnosti.

Kompanijske komunikacije
Ericssona Nikole Tesle

Tehnička podrška

©Copyright    

21-11-2007