ERICSSON
Home Products Services Technologies Support About Ericsson
rul_header_1x55.gif (60 bytes)
Ericsson Nikola Tesla > Vijesti
[Vijesti]
t.gif (43 bytes)

 
[Predsjednik Mesić s hrvatskim izaslanstvom u razgovoru s čelnicima Ericssona na čelu s Carl-Henricom Svanbergom, predsjednikom i izvršnim direktorom Ericssona
t.gif (43 bytes)
[Visokom hrvatskom izaslanstvu predstavljena je treća generacija mobilne komunikacije

t.gif (43 bytes)


Predsjednik Republike Hrvatske u posjetu švedskome Ericssonu

Tijekom službenoga posjeta Kraljevini Švedskoj, predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić, posjetio je sjedište Ericssona, a zatim se sastao sa švedskim kraljem Karlom Gustavom XVI.

Predsjednik Mesić posjetio je Ericsson zajedno s predstavnicima Vlade RH, Ljubom Jurčićem, ministrom za gospodarstvo i Nevenom Mimicom, ministrom za europske integracije, te ostalim suradnicima. Tom prilikom sastao se sa Carl-Henricom Svanbergom, predsjednikom i izvršnim direktorom Ericssona i njegovim suradnicima među kojima su bili i Mats Dahlin, direktor tržišne regije Europa, Srednji Istok i Afrika te Åke Enell, predsjednik i Gordana Kovačević, potpredsjednica Ericssona Nikole Tesle. U Ericssonu su među brojnim gostima bili i Sture Theolin, švedski veleposlanik u Hrvatskoj te dr. Branko Caratan, hrvatski veleposlanik u Švedskoj.

Nakon srdačnoga i otvorenog razgovora Carl-Henric Svanberg je, između ostaloga, izrazio zadovoljstvo što korporacija Ericsson ima tako uspješnu kompaniju u Hrvatskoj koja zbog svoje poslovne izvrsnosti predstavlja pravi most suradnje između Švedske i Hrvatske.

Predsjednik Mesić i ostali članovi hrvatskoga izaslanstva pokazali su neskriveno zadovoljstvo onime što su vidjeli u Erricssonu, a posebno činjenicom da naša kompanija ima važnu ulogu u Ericssonovoj grupi.

Kompanijske komunikacije
Ericssona Nikole Tesle

t.gif (43 bytes)
[Upoznavanje izaslanstva s poviješću telekomunikacija]
t.gif (43 bytes)
[Ake Enell, predsjednik Ericssona Nikole Tesle, predstavlja našu kompaniju prisutnima

Tehnička podrška

©Copyright    

21-11-2007