ERICSSON
Home Products Services Technologies Support About Ericsson
rul_header_1x55.gif (60 bytes)
Ericsson Nikola Tesla > Vijesti
[Vijesti]
t.gif (43 bytes)
 

Novi izvozni ugovor Ericssona Nikole Tesle
vrijedan 7 milijuna eura

Dana 23.09. 2002., tijekom prvog dana službenoga rada Infofesta, međunarodnoga sajma informacijske tehnologije, u Budvi je potpisan novi ugovor između kompanije Ericsson Nikola Tesla iz Hrvatske i operatora Telekom Crne Gore. Ugovor su potpisali gospodin Åke Enell, predsjednik Ericssona Nikole Tesle i dr. Oleg Obradović, predsjednik Odbora direktora Telekoma Crne Gore.

Vrijednost ugovora, koji će se realizirati u idućih 12 mjeseci, je oko 7 milijuna eura, a odnosi se na modernizaciju i proširenje kapaciteta fiksne telefonije na području Podgorice.

Riječ je o najnovijoj telekomunikacijskoj opremi koja osigurava postupnu migraciju postojećih klasičnih telekom mreža i usluga prema paketskoj mreži i multimedijskim uslugama koje se u realnom vremenu prenose preko ATM/IP mreže.

Zajednički angažman Ericssona Nikole Tesle i Telekoma Crne Gore na modernizaciji nacionalne telekomunikacijske mreže i njenoj migraciji prema Ericssonovu ENGINE konceptu svrstava Crnu Goru uz bok razvijenijih zemalja Europe kada je riječ o području komunikacija.

Kompanijske komunikacije
Ericssona Nikole Tesle

Tehnička podrška

©Copyright    

21-11-2007