ERICSSON
Home Products Services Technologies Support About Ericsson
rul_header_1x55.gif (60 bytes)
Ericsson Nikola Tesla > Vijesti
[Vijesti]
t.gif (43 bytes)
t.gif (43 bytes)


Sharp izabrao korporaciju Ericsson za isporučitelja 3G mobilnih platformi

Sharp je odabrao Ericsson Mobile Platforms za isporuku 3G mobilnih platformi. Licencni ugovor između Ericssona i Sharpa pokriva prvi WCDMA i 3 band GSM kompatibilan terminal s kamerom rezolucije od 1 milijun piksela za japansko tržište. Uređaj se temelji na UMTS proizvodu Ericsson Mobile Platforms (U100), cjelovitoj platformi za dvojni način rada, za GSM/GPRS i WCDMA terminale malene veličine s niskom potrošnjom energije.

"Vrlo smo zadovoljni da je Sharp, vodeći na tržištu PDC (Personal Digital Cellular) i naprednih telefona s multimedijskim mogućnostima izabrao Ericsson za partnera", kaže Sandeep Chennakeshu, predsjednik Ericsson Mobile Platforms. "Ovaj ugovor i lansiranje Sharpovog GSM/GPRS i WCDMA terminala daljnje snaži vodstvo Ericsson Mobile Platforms u području 3G platformi."

"Ovaj 3G terminal s dvojnim načinom rada je snažni multimedijski terminal s kamerom rezolucije 1 milijun piksela i QVGA zaslonom", kaže Masafumi Matsumoto, generalni direktor korporacije Sharp. "Izabrali smo U100 plaformu Ericsson Mobile Platforms zbog fleksibilnosti koja u kombinaciji sa stabilnosti, sigurnosti, niskom potrošnjom energije i malenom veličinom omogućuje diferencijaciju proizvoda. Radujemo se zajedničkom radu s Ericssonovom jedinicom Mobile Platforms na lansiranju novih atraktivnih uređaja na tržištu."

Kompanijske komunikacije
Ericssona Nikole Tesle

Tehnička podrška

©Copyright    

21.11.2007