ERICSSON
Home Products Services Technologies Support About Ericsson
rul_header_1x55.gif (60 bytes)
Ericsson Nikola Tesla > Vijesti
[Vijesti]
t.gif (43 bytes)
t.gif (43 bytes)Press informacija

Ericsson Nikola Tesla već na početku godine bilježi značajne poslovne uspjehe

Ericsson Nikola Tesla, uspješni hrvatski dobavljač suvremenih komunikacija, u 2002. godinu ulazi redajući poslovne uspjehe na svojim izvoznim tržištima: nakon vrijednoga GSM ugovora koji je na samom kraju prošle godine ta kompanija sklopila s javnim operatorom u Bosni i Hercegovini, uslijedilo je i potpisivanje značajnih ugovora s ruskim operatorom Uraltelecomom te sudanskim operatorom Sudantelom čija je ukupna vrijednost veća od 10,5 milijuna eura.

Već tradicionalno dobra pozicija našega domaćega dobavljača komunikacijskih rješenja, usluga i opreme, Ericssona Nikole Tesle na ruskom tržištu potvrđena je na samom početku ove godine potpisivanjem ugovora na području fiksne telefonije s ruskim operatorom Uraltelekomom čije se sjedište nalazi u Ekaterinburgu. Realizacijom toga ugovora vrijednoga 2,8 milijuna eura Ericsson će telekomunikacijsku infrastrukturu u najvećem uralskom gradu osuvremeniti, ali i stvoriti temelje za daljnju isporuku svojih komunikacijskih rješenja, usluga i opreme.

No, to nije jedina dobra vijest koja stiže iz Ericssona u Hrvatskoj koji je prošle godine u okviru korporacije dobio odgovornost za tržišta afričkoga kontinenta. Dugotrajni pregovori sa sudanskim operatorom, Sudantelom, nedavno su okončani potpisivanjem ugovora vrijednoga 7,8 milijuna eura. Zaključivanje toga posla u Ericssonu Nikoli Tesli smatraju iznimno važnim jer on predstavlja jedan od prvih uspješnih projekata na novom tržištu. To je svakako prilika za dokazivanje kvalitete, profesionalnosti i pouzdanosti koju kompanija dokazano osigurava svojim kupcima. Sudan je zemlja koja se zahvaljujući proizvodnji nafte ubrzano razvija te su veliki izgledi da će ulaganja u telekomunikacijsku infrastrukturu u nadolazećem razdoblju biti velika, pa Ericsson Nikola Tesla na tom tržištu očekuje rast narudžbi tijekom godine koja je tek počela.

Ericsson svojom vodećom ulogom u kontinuiranom tehnološkom razvoju oblikuje budućnost komunikacija koje će se temeljiti na mobilnom i širokopojasnom Internetu. Isporučujući svoja kreativna komunikacijska rješenja u više od 140 zemalja svijeta, Ericsson pomaže u stvaranju moćnih globalnih komunikacijskih kompanija.

Marketinško komuniciranje i odnosi s javnošću
Ericsson Nikola Tesla

Tehnička podrška

©Copyright    

21-11-2007