ERICSSON
Home Products Services Technologies Support About Ericsson
rul_header_1x55.gif (60 bytes)
Ericsson Nikola Tesla > Vijesti
[Vijesti]
t.gif (43 bytes)
t.gif (43 bytes)

 
Ericsson Nikola Tesli Zlatna plaketa HGK-Komore Zagreb

U nizu značajnih priznanja našoj kompaniji za kvalitetu poslovnih procesa (Prepoznat po izvrsnosti) te za uspješnost poslovanja (Zlatna kuna) sada se pridružilo još jedno – Zlatna plaketa Hrvatske gospodarske komore-Komore Zagreb.

U srijedu, 17. prosinca 2003., održana je svečana sjednica Gospodarskoga vijeća Komore Zagreb i tradicionalni godišnji skup gospodarstvenika Grada Zagreba i Zagrebačke županije, a tom su prilikom najboljim poduzećima uručene i tradicionalne Zlatne plakete. Ovo najviše priznanje HGK – Komore Zagreb svake se godine dodjeljuju u nekoliko kategorija - najuspješnijim tvrtkama za ostvarene poslovne rezultate u prethodnoj godini, za inovacije, značajne obljetnice kao i pojedincima za iznimni osobni doprinos.

Ericsson Nikola Tesla dobio je Zlatnu plaketu kao najuspješnije trgovačko društvo u 2002. godini, u kategoriji velikih poduzeća. Na svečanosti je ovo priznanje, Åke Enellu, predsjedniku ETK, uručila Vlasta Pavić, gradonačelnica Grada Zagreba. 

Bila je to ujedno prilika za razgovor s novinarima, a izjave su dali predsjednik Ericssona Nikole Tesle i Snježana Bahtijari, direktorica Kompanijskih komunikacija.

Među velikim brojem uzvanika iz gospodarskoga, političkog i javnog života Grada dr. Zlatan Frölich, predsjednik Komore Zagreb, čestitao je svim nagrađenima naglasivši kako praksa dokazuje da se iznimni poslovni rezultati jedino mogu postići uz uspješan menadžment i motivirane zaposlenike. 

Åke Enellu - zlatna medalja "Prva hrvatska kuna"

Srijeda 17.12. značajna je još po nečemu. Zavod za poslovna istraživanja dodijelio je Åke Enellu zlatnu medalju "Prva hrvatska kuna". Tu medalju mogu dobiti samo menadžeri za uspješno vođenje kompanija koje spadaju u red 1 posto najvećih, 1 posto najprofitabilnijih i 1 posto najproduktivnijih hrvatskih tvrtki što je neosporno veliko priznanje Ericssonu Nikoli Tesli.

Ova je vijest objavljena na zadnjem ovogodišnjem sastanku svih menadžera kompanije, održanome 17. prosinca o. g.

Kompanijske komunikacije
Ericssona Nikole Tesle
       

Zlatna plaketa HGK-Komore Zagreb
Gradonačelnica Grada Zagreba uručuje Ake Enellu najviše godišnje priznanje HGK-Komore Zagreb
Ake Enell i Snježana Bahtijari odgovaraju na pitanja novinara
Ake Enell dobitnik zlatne medalje "Prva hrvatska kuna"

Tehnička podrška

©Copyright    

21.11.2007