ERICSSON
Home Products Services Technologies Support About Ericsson
rul_header_1x55.gif (60 bytes)
Ericsson Nikola Tesla > Vijesti
[Vijesti]
t.gif (43 bytes)
t.gif (43 bytes)


Ericssonov T39m osvojio Zlatni Moby prema odabiru čitatelja časopisa "Moj Moby"

U Muzeju za umjetnost i obrt održana je dodjela godišnjih nagrada časopisa Moj Moby za mobilne uređaje. Glavnu nagradu za najbolji GSM uređaj u protekloj godini, koju su dodijelili čitatelji, dobio je Ericsson T39m. O ostalih devet kategorija, podijeljenih prema segmentima prisutnim na hrvatskom tržištu, odlučivao je žiri sastavljen od predstavnika redakcije i oba hrvatska operatora.

Uz T39 koji je zahvaljujući naprednim tehnologijama (GPRS, Bluetooth, e-mail…), odličnom dizajnu i povoljnoj cijeni dobio glavnu nagradu, Ericssonovi modeli dobili su još tri nagrade i tako bili najnagrađeniji ove godine. T65 je dobio nagradu u razredu GSM uređaja niže srednje klase, a T68 u razredu najboljeg GPRS uređaja i GSM uređaja visoke klase. Gospodin Tibor Jerger, potpredsjednik Ericssona Nikole Tesle, preuzeo je nagrade u ime Sony Ericssona.

U preostalim kategorijama mobilnih telefona nagrade su osvojili Siemens i Nokia. U kategoriji koncepcije dodatne opreme pobijedila je Bluetooth tehnologija, koja je sve više prisutna na svjetskom tržištu, a u kategoriji dlanovnika nagradu je dobio Compaq iPAQ 3660.

Ovogodišnja dodjela nagrada dodatno je potvrdila odlično pozicioniranje Sony Ericssona, koji je u listopadu prošle godine započeo s radom, na našem tržištu.

t.gif (43 bytes)
[Zlatni Moby]
t.gif (43 bytes)
[Zlatni Moby - dodjela nagrada]

Tehnička podrška

©Copyright    

21-11-2007