U Ericssonu Nikoli Tesli kontinuirano unaprjeđujemo odnose s našim kupcima, dobavljačima, partnerima, dioničarima odnosno vlasnicima i drugim zainteresiranim stranama te uvažavamo konkurenciju. U svom poslovanju pridržavamo se naših vrijednosti – profesionalnosti, ustrajnosti i poštovanja.

Proaktivnim stavom u uočavanju potreba, podrškom i razvijanjem partnerstva sa zajednicom, kompanija nastoji uskladiti nacionalne i lokalne programe s najboljom međunarodnom praksom. Politikom sponzorstva i donacija utvrđeni su alati i metode prepoznavanja i realizacije najkvalitetnijih društveno korisnih projekta. Prednost imaju projekti u kojima tehnologija, naša rješenja, proizvodi i usluge, znanje i vještine naših stručnjaka imaju ključnu ulogu.

Molimo Vas da za komunikaciju s kompanijom Ericsson Nikola Tesla kao inicijalni kanal koristite elektroničku poštu (podaci se nalaze u lijevoj navigaciji pod Kontakti) što omogućuje jasnu komunikaciju koja se na najbrži mogući način može, ukoliko je potrebno, preusmjeriti osobi kojoj je vaša poruka namijenjena.