Novosti


Višestruki dobitnik nagrade Zlatni indeks

  Kategorije: Događanja Priznanja


Zlatni indeks je nagrada koja se dodijeljuje za društveno odgovorno poslovanje usmjereno studentskoj populaciji. ETK Ljetni Kamp laureat je u kategoriji organizacije projekata od strane poduzeća za studente, a kompanija Ericsson Nikola Tesla nagrađena je za najbolji imidž prema percepciji studenata i Grand Prix-em za velika poduzeća.

Zlatni indeksZlatni indeks je nagrada koja se dodijeljuje za društveno odgovorno poslovanje usmjereno studentskoj populaciji. Cilj je nagraditi poduzeća koja aktivno sudjeluju u poboljšanju kvalitete studentskog života. O pobjednicima za 2012. godinu odlučilo je povjerenstvo sastavljeno od studentskih udruga Sveučilišta u Zagrebu, a na inicijativu udruge eSTUDENT.

Nagrada je treću godinu zaredom dodjeljena u nekoliko kategorija: ulaganje u studentske udruge i studentske projekte, sudjelovanje u studentskim projektima u organizaciji studenta i studentskih udruga, organizacija projekata od strane poduzeća za studente, najbolji imidž prema percepciji studenata, stipendije i prakse.

Uz šest osnovnih nagrada dodjeljuju se još dvije dodatne. Posebna nagrada žirija, za poduzeća koja su se istaknula u nekoliko kategorija, te Grand Prix kao sveobuhvatna nagrada za poduzeće s najviše osvojenih Zlatnih indeksa. Kako bi se osigurala ravnopravnost u natjecanju poduzeća su podijeljena u dvije kategorije; velika poduzeća te srednja i mala poduzeća.

Svečana dodjela nagrada za 2012. godinu održana je 21. ožujka u Hypo centru. Kompanija Ericsson Nikola Tesla laureat je u kategoriji organizacija projekata od strane poduzeća za studente za projekt ETK Ljetni Kamp.

Dobitnik je također nagrade u kategoriji najbolji imidž prema percepciji studenata, temeljem rezultata velikog istraživanja na pet zagrebačkih fakulteta koje je proveo partner projekta, tvrtka Hendal Market Research.

dr.sc. Darko HuljenićKao poduzeće s najviše osvojenih Zlatnih indeksa, Ericsson Nikola Tesla osvojio je i Grand Prix za velika poduzeća.

Nagrade je u ime kompanije preuzeo dr.sc. Darko Huljenić, koji je tim povodom istaknuo:

Društveno odgovorno poslovanje je nešto što naša kompanija njeguje cijelo vrijeme i zato nam je posebno drago kada smo za to prepoznati od strane šire zajednice, a posebno među skupinama kojima su te aktivnosti namjenjene. U ovom primjeru je naš dugogodišnji projekt ETK Ljetni kamp, za koji nakon 12 godina možemo govoriti da je tradicionalan, ponovo dokazao veliku prepoznatljivost i podršku među studentima. Raduje i činjenica da kroz zajedničko djelovanje u kampu ostvarujemo direktnu suradnju studenata, obrazovnog sustava i gospodarstva, a to je i jedini način za dugoročnu opstojnost i prosperitet društva.

Tvrtka kroz takva ulaganja pomaže u stvaranju boljeg obrazovanja, omogućuje izražavanje kreativnog potencijala polaznika te postiže veće zadovoljstvo studenata. A kad nam se u jednom trenutku pridruže u kompaniji, nastavit ćemo zajedno stvarati inovativne proizvode i dodatne vrijednosti za zajednicu. Hvala studentima što su prepoznali našu pozitivnu energiju za omogućavanje bolje zajedničke budućnosti.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice