Novosti


Gordana Kovačević – „Najmenadžer“ desetljeća i „Poslovna žena“ godine, a Ericsson Nikola Tesla – „Najkompanija“ desetljeća

  Kategorije: Događanja Priznanja


U Sarajevu je u četvrtak, 4. srpnja u iznimno svečanoj atmosferi održana 28. dodjela priznanja najuspješnijim menadžerima i javnim osobama regije Jugoistočna i Srednja Europa. Nagrade su dodijeljene uz nazočnost nekoliko stotina najuspješnijih menadžera iz desetak zemalja Europe i većeg broja gospodarskih, političkih i javnih ličnosti iz regije.

 

Ove nagrade predstavljaju iznimno visoko i međunarodno verificirano priznanje gospodarstvenika regije, Europskog udruženja menadžera i časopisa Euromanager, a dodjeljuju se od 1994. godine. Stručni ocjenjivački sud činili su poznati i priznati gospodarstvenici, znanstveni i javni djelatnici iz cijele regije. Nagrada je do sada uručena istaknutim  gospodarstvenicima i kompanijama iz regije. Tako je 2011. nagradu najmenadžer godine dobila Gordana Kovačević, a najkompanija je postala Ericsson Nikola Tesla.

Ove godine žiri je odlučio da se nagrade „Najmenadžer desetljeća“ i „Poslovna žena“ godine dodjele mr.sc Gordani Kovačević, predsjednici Ericssona Nikole Tesle – za izuzetne zasluge za desetogodišnji kontinuiran rast i razvoj kompanije i uvođenje najsuvremenijih tehnologija – neprikosnoveni lider u branši, te je time ona zauzela mjesto najtrofejnijeg dobitnika ovogodišnje dodjele. Nagrada „Najkompanija desetljeća“ dodijeljeno je kompaniji Ericsson Nikola Tesla. Nagrade su dodijeljene za kontinuiran razvoj, izvanredne rezultate poslovanja te kvalitetu rada i usluga.

Povodom ovih visokih priznanja kompaniji i njoj osobno, mr.sc. Gordana Kovačević je naglasila: „Ove nagrade doživljavam kao istinsko priznanje svima koji su sudjelovali u našim dosadašnjim rezultatima. Dugogodišnji predani rad, kvalitetni i inovativni stručnjaci, uspješno vođenje timova, implementacija najsloženijih ICT projekata doveli su Ericsson Nikolu Teslu do vrhunskih rezultata u Hrvatskoj, zemljama regije kao i na brojnim drugim tržištima te u globalnom okruženju. Više od šest desetljeća uspješno surađujemo s kupcima i partnerima na tržištima cijele regije na što smo posebno ponosni. Naš je zajednički cilj aktivno i partnerski stvarati preduvjete za umreženo društvo budućnosti u kojem će ICT omogućiti sinergijski pozitivni utjecaj na poslovanje, život ljudi i okoliš. Zato sam posebno sretna i ponosna što su naš napor, znanje i trud kroz ove visoke nagrade posebno valorizirani te smo  učvrstili svoju regionalnu prepoznatljivost i kvalitetnu reputaciju. Hvala svima koji su nam tom putu izvrsnosti dali svoj obol. Moram priznati da je to veliki poticaj meni osobno i svim našim zaposlenicima da nastavimo  na našem nikad završenom putu izvrsnosti i inovativnosti.“

Vijest da su Europsko udruženje menadžera i časopis Euromanager u Sarajevu, početkom srpnja, dodijelili predsjednici Ericssona Nikole Tesle mr. sc. Gordani Kovačević  prestižna priznanja "Najmenadžer" desetljeća i  "Poslovna žena" godine za Jugoistočnu i Srednju Europu, a kompaniju Ericsson Nikolu Teslu odabrali za "Najkompaniju" desetljeća pozitivno je odjeknula  u javnosti i širom korporacije Ericsson.
Čestitke ovih dana stižu sa svih strana svijeta, a među njima je i čestitka predsjednika i izvršnog direktora  korporacije Ericsson  Hansa Vestberga koji je vijest primio s velikim zadovoljstvom te je čestitajući Gordani Kovačević i zaposlenicima Ericssona Nikole Tesle istaknuo kako je osobno veoma  ponosan te smatra da su priznanja zasluženo došla u prave ruke.

 

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

 

 

Galerija slika

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice