Novosti


HUOJ u posjetu našoj kompaniji

  Kategorije: Događanja


Ericsson Nikolu Teslu posjetila je grupa stručnjaka iz područja odnosa s javnošću,  članova Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) i članova Studentske sekcije HUOJ-a. Uvodno im se obratila mr.sc. Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle koja je uz nekoliko osobnih preporuka za poticanje kvalitete i vjerodostojnosti komunikacijskog posla, posebno istaknula važnost strateškog komuniciranja kao neizostavnog u poslovanju uspješnih kompanija.

Digitalna knjiga

Uslijedila je prezentacija Snježane Bahtijari, direktorice marketinga, komunikacija i društvene odgovornosti u Ericssonu Nikoli Tesle koja je predstavila rad kompanijskih komunikacija naglasivši uključenost u poslovnu strategiju kompanije te važnost kvalitetnog odnosa sa svim interesnim skupinama, a istaknula je i niz značajnih projekata koje je tim realizirao, od zahtjevnih događanja do niza publikacija, od kojih su neki projekti nagrađeni u zemlji i inozemstvu.

Tehnološki putGosti su potom posjetili kompanijski „Tehnološki put“ na kojem  su im kompanijski stručnjaci Ivan Lupić, Jelena Jurišić, Roman Benić, Krešimir Vidović, Karlo Guštin i Darko Gvozdanović predstavili niz rješenja Ericssona Nikole Tesle za umreženo društvo; Zajednički informacijski sustav zemljišnih knjiga i katastra, projekt ePoziva te e/m-Zdravstvo, a prezentiran im je i kompanijski „Green Lab“, u kojem je implementiran niz inovacija koje omogućuju testiranja mreža najznačajnijih svjetskih operatora uz minimalnu potrošnju energije.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice