Novosti


Ericsson Nikola Tesla ugostio članove PMI udruge

  Kategorije: Događanja


Svibanjsko  okupljanje  članova PMI udruge, dobrovoljne i neprofitne strukovne organizacije koja promovira razvitak i unapređenje upravljanja projektima u Hrvatskoj, održano  u ETK, potvrdilo je visoku kulturu vođenja projekata  u kompaniji u kojoj aktivno djeluje više od 60 profesionalnih voditelja projekata.

Okupljene članove udruge koja je globalno prisutna u čak 180 zemalja pozdravila je u ime domaćina Vesna Hitrec, članica udruge, a Snježana Ivezić-Torbarina, rukovoditeljica u Ericssonu Nikoli Tesli, predstavila je ukratko kompaniju s naglaskom na upravljanje i realizaciju projekata te inovativnost i ulaganje u ljude kao ključ uspjeha.

Uz uvodno, održana su još  dva zanimljiva predavanja. Goran Streny je govorio o konkretnim  iskustvima kompanijskog projektnog tima s rada na projektu implementacije Centralnog zdravstvenog informacijskog sustava Republike Hrvatske (CEZIH), a potom je  Bruno Buljubašić uputio prisutne u male tajne nedvojbeno vrlo važne vještine pregovaranja i upravljanja reakcijama pod stresom.

Organizacija i uspjeh ovog skupa još jednom su potvrdili da sektor informacijsko-komunikacijskih tehnologija i u svakodnevnoj poslovnoj praksi kapitalizira svoj  nedvojbeni status gospodarskog sektora s najvećim brojem PMI članova.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

  PMI

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice