Novosti


Ericssonu Nikoli Tesli dodijeljena nagrada za odnose s investitorima

  Kategorije: Investitori Priznanja


U Rovinju je održana konferencija ''Izazov promjene: otkrivanje budućnosti'', treća ujedinjena konferencija Zagrebačke burze i fondovske industrije, središnje  mjesto okupljanja hrvatske, ali i regionalne financijske zajednice. Na konferenciji su dodijeljene nagrade za odnose s investitorima, a među laureatima je i Ericsson Nikola Tesla.

Već petu godinu zaredom, Poslovni dnevnik u suradnji sa Zagrebačkom burzom dodjeljuje nagrade tvrtkama koje su ostvarile najbolje odnose s investitorima: u konkurenciju ulaze tvrtke iz sastava indeksa CROBEX te tvrtke uvrštene u Službeno tržište Zagrebačke burze, a o nagrađenima se odlučuje temeljem statističkih kriterija koji se odnose na poštovanje Pravila Burze od strane izdavatelja te na osnovi ankete provedene među sudionicima tržišta kapitala.

Treću nagradu u ime Hrvatskog Telekoma preuzeo je Kai-Ulrich Deissner, član uprave i glavni direktor za financije; drugu nagradu Miroslav Kantolić, član izvršnog poslovodstva Ericssona Nikole Tesle; a u ime Atlantic Grupe, prvu nagradu preuzela je Maja Barać Adrinek, voditeljica Odnosa s investitorima i poslovnog razvoja.

Ovo priznanje predstavlja još jedno u nizu koje je kompanija dobila u godini obilježavanja svoje 65. obljetnice djelovanja iz područja komuniciranja s različitim zainteresiranim stranama.
 
Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice