Novosti


Ericsson Nikola Tesla i Crnogorski Telekom dogovorili suradnju i za naredne tri godine

  Kategorije: Investitori Projekti


Sukladno okvirnom sporazumu između Crnogorskog Telekoma i Ericssona Nikole Tesle, Rüdiger Schulz, izvršni direktor Crnogorskog Telekoma i mr. sc. Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle u Podgorici su 26. travnja potpisali sporazum o suradnji vezanoj  uz novi investicijski ciklus Crnogorskog Telekoma u području radijske pristupne mreže i mobilne jezgrene mreže do kraja 2018. godine.

Timovi Crnogorskog Telekoma i Ericssona Nikole Tesle prigodom potpisivanja sporazumaMr.sc. Gordana Kovačević komentirala je nastavak suradnje: „Ovime nastavljamo uspješno dugogodišnje partnerstvo s Crnogorskim Telekomom, tržišnim liderom kojeg karakterizira inovativni pristup. Crnogorski Telekom će sukladno potpisanom sporazumu u narednom razdoblju osigurati još efikasniju mrežu spremnu za buduće potrebe, a moći će i lakše upravljati mrežom. Korisnici Crnogorskog Telekoma će nakon realizacije planiranih projekata na raspolaganju imati nove funkcionalnosti te još bolju podršku kontaktnog centra.“

Rüdiger Schulz je naglasio:“Crnogorski Telekom svoju lidersku poziciju na crnogorskom tržištu zasniva i na strateškom partnerstvu s renomiranim kompanijama kakva je Ericsson Nikola Tesla s kojom već duže od 15 godina imamo vrlo intenzivnu suradnju. Ericsson je naš strateški partner i uspješnu suradnju nastavljamo i u narednom razdoblju u području modernizacije mobilne jezgrene mreže, zamjene ključnih dijelova mobilne pristupne mreže, nadogradnju i nove funkcionalnosti IMS platforme, kao i nadogradnju Call Centar platforme. Uvjereni smo da će naša buduća suradnja rezultirati brojnim uspješnim projektima i nadasve zadovoljstvom naših korisnika, što je i naš osnovni i krajnji cilj.”
 
Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice