Novosti


Velika nagrada DOP-a Ericssonu Nikoli Tesli

  Kategorije: Priznanja


Nagrada Hrvatske udruge poslodavaca utemeljena je u okviru EU projekta „Društveno odgovorno poslovanje za sve“ (CSR for ALL) kao važna aktivnost HUP-a kojom se potiče primjena načela DOP-a u poslovanju tvrtki članica. Čak stotinu kvalitetnih projekata prijavile su tvrtke koje su svojevrsni primjer drugima. Za HUP, svi su projekti pobjednici jer doprinose razvoju društva i gospodarstva, a u budućnosti očekuju još veći broj prijavljenih primjera temeljenih na kvalitetnoj praksi.

Nagrade se dodjeljuju tvrtkama koje su u prošloj godini imale najbolje projekte u područjima brige za zaposlenike, brige za zajednicu i brige za okoliš i to u kategorijama malih, srednjih i velikih tvrtki. Ove godine uvedena je i dodatna nagrada za promicanje društveno odgovornog poslovanja unutar dobavljačkog lanca.  Najviše priznanje, krovnu Veliku nagradu DOP-a dobiva ona tvrtka koja najbolje inkorporira DOP u svoje cjelokupno poslovanje. 

Predsjednica RH uručuje nagradu Gordani KovačevićNa današnjoj svečanosti dodjele nagrada u prostoru HUP-a svoju podršku promicanju dobre prakse DOP-a dala je i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović koja je uz vodstvo asocijacije uručila nagrade dobitnicima. “Posebnu važnost u današnjem društvu zauzimaju pitanja gospodarske, socijalne i razvojne politike. Potrebno je započeti provedbu sveobuhvatnih reformi koje će olakšati poslovanje i učiniti Hrvatsku privlačnijom za poslovanje domaćim i stranim poduzetnicima. To je odgovornost javnog sektora koji mora osigurati razvoj dobre poslovne klime i omogućiti društveno odgovorno poslovanje. S naše je strane potrebno potvrđivati vrijednost općim, a ne partikularnim ciljevima i interesima”, naglasila je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Dobitnici nagrada s Predsjednicom RHDobitnik Velike nagrade dobre prakse DOP-a je Ericsson Nikola Tesla. Predsjednica RH uručila je nagradu predsjednici Ericssona Nikole Tesle Gordani Kovačević, uz čestitke za najbolju cjelovitu primjenu načela DOP-a kroz brojne projekte koji imaju zajednički nazivnik osnaživanja dobrih ideja.
 
Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice