Novosti


Hrvatska volontira – naši zaposlenici u društveno korisnim aktivnostima

  Kategorije: Događanja


U skladu s našom dugogodišnjom tradicijom društveno odgovornog djelovanja kompanija se ove godine uključila i u projekt Volonterskog centra Zagreb u kojem volonteri sudjeluju u društveno korisnim aktivnostima.

Ovaj se tjedan (16.-21.svibnja) u sklopu projekta odvija manifestacija Hrvatska volontira u kojoj je naglasak na volontiranju korporativnog sektora pa su se uz našu kompaniju u projekt uključile i brojne druge tvrtke.

Zaposlenici Ericssona Nikole Tesle sudjelovali su u dvije aktivnosti u IX. gimnaziji. Naše vrijedne zaposlenice su, u suradnji s volonterkama iz IX. gimnazije, bojale tribine na školskom igralištu, a održana je i prva od nekoliko radionica „Umreženo društvo i mi“ kroz koju će proći svi učenici prvog razreda ove gimnazije u našem susjedstvu. Učenici IX. gimnazije, potaknuti inspirativnom pričom i moderiranjem naših stručnjaka s dugogodišnjim mentorskim iskustvom, pokazali su kako se u vrlo kratkom vremenu mogu razviti dobre ideje koje odgovaraju na izazove umreženog društva. Bilo je tu umreženih dioptrijskih naočala, strojeva za sladoled, virtualne škole, pametnog hladnjaka koji naručuje namirnice u skladu s posebnim zahtjevima vezano za zabave, blagdane ili bolesti… Već u ovoj prvoj radionici raznolikost ideja učenika pokazala je kako umreženo društvo odgovara na sve ljudske potrebe od osnovnih, preko obrazovanja i zdravstva do užitka.

U sklopu manifestacije Hrvatska volontira naši zaposlenici sudjeluju još i u akciji uređenja prostora u dječjoj bolnici Srebrnjak.

O društveno korisnim aktivnostima kompanije pročitajte više u idućem broju Komunikacija.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle


Povezano

Manifestacija Hrvatska volontira

Moja Rijeka: Hrvatska volontira 2016. - volontiranjem do pozitivnih promjena u zajednici!

IX. gimnazija: Hrvatska volontira 2016. - volontiranjem do pozitivnih promjena u zajednici!

Film

Više o ovogodišnjoj manifestaciji Hrvatska volontira pogledajte u kratkom filmu.

 


 

 

 

Galerija slika

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice