Novosti


Ericsson Nikola Tesla proširuje 3G mrežu HT Mostara

  Kategorije: Investitori Ugovori


Ericsson Nikola Tesla i HT Mostar ugovorili su proširenje 3G radijske pristupne mreže ovog bosansko-hercegovačkog operatora. Posao je vrijedan više od 11 milijuna kuna. Radovi počinju odmah, a završetak projekta je planiran u narednih 10 mjeseci.

Slijeva nadesno: Hrvoje Benčić, direktor rješenja za kupce i praćenje realizacije ugovora (ENT), Jagoda Barać, direktorica prodaje i marketinga za susjedne zemlje (ENT), Goran Kraljević, član Uprave – Izvršni direktor za pokretnu mrežu HT Mostara, Gordana Kovačević, Vilim Primorac, Drago Vukoja, direktor nabave HT Mostara i Velimir Spitek, odgovoran za prodaju i marketing za Bosnu i Hercegovinu (ENT)Vilim Primorac, predsjednik Uprave i direktor HT Mostara ovom je prigodom izjavio: „Drago mi je da nastavljamo našu dobru dugogodišnju suradnju. Naši korisnici dobit će nove mogućnosti temeljene na renomiranim Ericssonovim rješenjima i kompetencijama stručnjaka Ericssona Nikole Tesle.

Mr.sc. Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle, komentirala je novi ugovor: „Vrlo sam zadovoljna da smo, kao jedini isporučitelj opreme za radijsku mrežu našeg dugogodišnjeg partnera, ugovorili daljnje proširenje koje će omogućiti bolje pokrivanje i veći kapacitet mreže , kao i veće brzine krajnjim korisnicima HT Mostara.“

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice