Novosti


Thought Experiment „Uloga HR-a u stvaranju vrijednosti kroz inovacije“

  Kategorije: Događanja


Institut za inovacije organizirao je drugi po redu Thought Experiment s temom „Uloga HR-a u stvaranju vrijednosti kroz inovacije“. Thought Experiment čini seriju diskusija vodećih regionalnih menadžera, poduzetnika i akademika s ciljem razvoja i unapređenja ideja koje će determinirati budućnost poslovanja te izazove i trendove u pojedinim područjima.

Thought ExperimentAktivnom diskusijom svih uključenih strana te različitim perspektivama i iskustvima nastoji se stvoriti nova vrijednost za kompanije i pojedince, a koja će doprinijeti razvoju kulture inovacija i ostvarenju inovacijskih potencijala u regiji.

U drugom izdanju ovog okruglog stola Institut za inovacije okupio je vodeće osobe HR-a, predstavnike vodećih domaćih i regionalnih kompanija, koji su diskutirali o trenutnim i budućim determinantama uloge HR-a u dugoročnom rastu i razvoju inovacija na razini kompanija, timova i pojedinaca. Cilj ovog Thought Experimenta bio je pružiti vrlo vrijedan input svim regionalnim kompanijama iz perspektive strateškog stupa kompanija – ljudskih resursa, a kako bi isti bio poluga za postizanje maksimalnog potencijala strategija u sustavu.
 
Thought Experiment - diskusijaMeđu HR menadžerima Školske knjige, Atlantic Grupe, Hrvatskog Telekoma, Vipneta, Erste banke, Zagrebačke banke te drugih, sudjelovala je i Marijana Đuzel, direktorica ljudskih resursa i organizacije Ericssona Nikole Tesle. Istaknula je, između ostalog, kako kompanija sustavno gradi inovacije unutar kompanije te kontinuirano potiče kulturu inovacija i inovativnost svih zaposlenika. Na taj način formiraju se nova rješenja na razini proizvoda i usluga, poslovnih modela, ali i internih procesa i alata, te se potiče sloboda mišljenja kako bi inovacijama za budućnost mogli doprinijeti svi zaposlenici kompanije.

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice