Novosti


Poticaj nastavnim bazama Sveučilišta u Splitu

  Kategorije: Događanja Priznanja


Više od sto suradnika i gospodarstvenika-partnera Sveučilišta u Splitu predstavilo se studentima na Danu nastavnih baza održanom na Ekonomskom fakultetu. Poanta ovog povezivanja je da mentori iz nastavnih baza prenose svoje znanje, iskustvo i vještine na studente i tako im pomažu da teoretska znanja povežu s praksom. Rektor Sveučilišta najkvalitetnijim je nastavnim bazama dodjelio priznanja za izvrsnu suradnju, među kojima i Ericssonu Nikoli Tesli. Nagrađeni su i studenti koji su se posebno iskazali na praksi, a među njima je i troje studenata FESB-a, polaznika ENT Ljetnog kampa.


Rektor Sveučilišta prof.dr.sc. Šimun Anđelinović uručuje priznanje dr.sc. Darku Huljeniću, menadžeru za tehnologiju i znanstvene aktivnosti Ericssona Nikole Tesle

Pod nastavne baze spadaju ustanove, instituti, tvrtke, koje studentima nude stručne prakse, a prevenstveno se tu misli na praktični dio nastave. Pronalaskom svoje studentske prakse i povezivanjem s poslodavcima, studentima se nude i druge prilike jer stručna praksa u nastavnoj bazi može otvoriti i mogućnost budućeg zaposlenja.

Među kvalitetnim nastavnim bazama Sveučilišta u Splitu nalazi se i naša kompanija. To je ove godine istaknuo rektor Sveučilišta prof.dr.sc. Šimun Anđelinović dodjelivši Ericssonu Nikoli Tesli priznanje za izvrsnu suradnju. 

Poticaj nastavnim bazama Sveučilišta u SplituPosebno veseli što su, uz sistematičan i raznovrsan rad kompanijskih stručnjaka s mladim kadrovima, nagrađeni i studenti Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (FESB) koji su prošle godine bili sudionici Ljetnog kampa Ericssona Nikole Tesle. Klara Ćurković, Ivan Križanović i Tomi Tudor prepoznati su od strane Sveučilišta kao studenti koji su se posebno iskazali na praksi.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice