Novosti


Ericsson u suradnji s kupcima -  prepoznati po digitalnoj izvrsnosti

  Kategorije: Priznanja


Ericsson u suradnji s kupcima -  prepoznati po digitalnoj izvrsnostiNa TM Forum Live! 2017, dva Ericssonova kupca prepoznata su po izvrsnosti u digitalnom poslovanju i inovacijama, a Ericssonova OSS/BSS rješenja su bila ključna za njihov uspjeh.

TM Forum Live! 2017 TM Forum Live! 2017, održan polovicom svibnja u Nici, Francuska je vodeće IT događanje usredotočeno na strategiju i inovacije na putu digitalne transformacije poslovanja. Nagrade izvrsnosti TM Foruma potvrda su pružateljima usluga koji su lideri u ovoj transformaciji.

U kategoriji 'Smart Business Provider', Verizon je zajedno s Ericssonom osvojio ‘Business Transformation of the Year’ nagradu. Verizon Enterprise Solutions surađivao je s Ericssonom u isporuci okoline za virtualne usluge koja omogućuje brzo uvođenje nove ponude poslovnim subjektima širom svijeta.

Drugi Ericssonov kupac, Reliance Jio, prepoznat je kao inovator godine u području digitalnih usluga vezano uz njihov uspjeh u rastu kompanije u navedenom području. Reliance Jio je postigao impresivnu brojku od čak 100 milijuna pretplatnika u svega 170 dana. Implementacija Ericssonovog OSS rješenja, daleko najveći projekt u ovom području od strane jednog operatora u svijetu, pomogla je kompaniji Reliance Jio u ponudi digitalnog životnog stila rastućoj bazi njihovih korisnika.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice