Novosti


#BeActive dan u našoj kompaniji – vježbanje na radnom mjestu

  Kategorije: Događanja


Središnji državni ured za šport već četvrtu godinu za redom organizira Europski tjedan sporta koji se uz moto #BeActive održava diljem Hrvatske od 22. do 30. rujna 2018. Ovu veliku međunarodnu inicijativu pokrenula je Europska komisija kako bi promicala šport i tjelesnu aktivnost građana diljem Europe. Naša kompanija uvijek rado sudjeluje u aktivnostima u kojima može promovirati zdrave navike poput vježbanja i poticati svoje zaposlenike da brinu o vlastitom zdravlju. To su prepoznali organizatori Europskog tjedna sporta i uputili nam poziv da budemo dio ovog važnog projekta, koji smo rado prihvatili.

Fokus dan Radno mjesto održan je u četvrtak 27.9.2018., a budući da mnogo vremena provodimo na poslu, cilj mu je bio promoviranje učinka kojeg sport i tjelesne aktivnosti imaju na zdravlje, socijalnu uključenost i raznolikost svakog pojedinca.

Kako bi osvijestili naše zaposlenike o opasnostima koje predstavlja sjedilački način života i rada, posjetili su nas treneri iz tvrtke Coach4you koji su u suradnji sa Središnjim uredom za šport održali trening cjeloživotnog motoričkog učenja. Naši zaposlenici su prihvatili izazov koji im je tenisač Marin Čilić uputio u video poruci na kompanijskom intranetu da dođu, sudjeluju i pobrinu se za svoj hardver, a neki su od njih pokazali da su na zavidnoj razini kondicijske pripremljenosti. Zanimljiv trening trajao je sat vremena, a velika dvorana za sastanke skoro da je bila premala za okupljene zaposlenike. Program je profesionalno pripremljen i realiziran, sudionici zadovoljni.

Ova aktivnost odličan je uvod u mjesec različitosti (Diversity) koji Ericsson globalno obilježava u listopadu jer sport nas sve spaja u brizi za zdravlje.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

Galerija slika

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice