Novosti


Priznanje „Poslodavac prijatelj obitelji“ našoj kompaniji

  Kategorije: Priznanja


Poznato je da su roditelji izloženi velikom pritisku prilikom svakodnevnog balansiranja između mnogobrojnih poslovnih obaveza i potreba obitelji. Kako bi potaknuli tvrtke na promišljanje kako biti kvalitetan partner zaposlenicima ne samo u radnim uvjetima, Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku dodijelilo je priznanje „Poslodavac prijatelj obitelji“ odabranim poduzećima s najkvalitetnijim rješenjima u postizanju prijateljskog ozračja prema zaposlenicima i njihovim obiteljima.

Na prijedlog Povjerenstva za procjenu i odabir za dodjelu priznanja u 2018. godini, u kategoriji velikih poduzeća priznanje je dodijeljeno Ericssonu Nikoli Tesli. 

U kompaniji se redovito provodi čitav niz kvalitetnih mjera poput pomoći za djecu s težim smetnjama u razvoju, vrtića u blizini radnog mjesta, fleksibilnog radnog vremena, slobodnog dana za prenatalni pregled, stanke za dojenje, jednakog prava očeva na rodiljni dopust, stipendije za školovanje djece preminulih zaposlenika i mnoge druge čime je potvrdio svoju posvećenost odgovornom odnosu prema svojim zaposlenicima. „Naš plan je dalje razvijati modele za potporu roditeljima, poticati jednakost spolova u svim programima te se brzo prilagođavati novim okolnostima i zahtjevima sukladno potrebama roditelja“, poručila je Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle u zahvali ministarstvu prilikom uručenja priznanja.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

   

Pretraga novosti


   

Filter po kategorijama


   

Tagovi



  Na vrh stranice